Konsert på L54 fredag 22. november - Kriminell Kunst med Bvis og Refections on Beats som support

Kriminell Kunst FOTO: Kriminell Kunst

L54 Crew skal arrangere konserter hver måned framover så sørg for å følg med på L54 siden. Denne måneden er det Kriminell Kunst med Bvis og Refections on Beats som support som skal dryle en heftig dose hiphop midt i planeten din. L54 åpner kl.14 og Showet starter kl.20 Aldersgrensen er 13 år ... Inngang : 30 kr. Rusfritt arrangement

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.03.2014 kl 10:11

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

KRIMINELL KUNST har de siste årene fått en solid hype og ble i fjor kåret til "Årets live-act" av Natt & Dag. De vant også nylig Publikumsprisen, som ble delt ut av Sandnes Sparebank. Debutalbumet deres "Fyssta sjevå" ble sluppet tidligere i år og låten “Gjer Faen” ble fort en favoritt på diverse radiostasjoner. NRK P3 skrev om sangen: “Hard Stavanger-hiphop med rå flow, internasjonalt produksjonsnivå og et skikkelig fengende refreng. Gjer Faen kommer til å stå igjen som en av årets beste, norske raplåter.”
BVIS er fremdeles ubeseiret battlerapper (har vunnet over bla Nils med Skils) og har gjort seg kjent gjennom låter med 152 og Kriminell Kunst. Han er nå på trappene med sitt første soloprosjekt, EPen "Legge oss seint, står opp tidlig", som slippes i desember. Bvis leverer iskalde betraktninger av verden rundt seg over sjelfulle beats.
REFLECTIONS ON BEATS er en Stavangerbasert hiphop-gruppe som består av Lings, Enevji og DJ Morse. Sounden er inspirert av hiphopens "golden era" på midten av 90-tallet og stødige vers blir drevet frem av tunge melodiøse beats.