Valentine`s day L54

Valentin`s day!! FOTO: Maren Vedøy

For snart 2 uker siden var det valentine`s day og dette feiret vil på L54. Hvis du vil vite hovrdan dette var og se mange søte blider er det bare å lese innlegge. ;* <3

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.03.2014 kl 10:08

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Bildeserie

Valentine`s day L54

Bordet vi kunne lage kort på ^^ Foto: Maren Vedøy
Her lager folk kort ^^<3 Foto: Maren Vedøy
Noe av pynten vi hadde ^^<3 Foto: Maren Vedøy
Mer pynt ^^<3 Foto: Maren Vedøy
Fornøyd jonny som har blitt pyntet med hjerte på kinnet ^^<3 Foto: Maren Vedøy
Er ikke den enste som tar bilder, nei.. :P <3 Foto: Maren Vedøy
Kyss <3 Foto: Maren Vedøy
 Foto: Maren Vedøy
 Foto: Maren Vedøy
 Foto: Maren Vedøy
Fornøyd Oli på denne koselige dagen ^^<3 Foto: Maren Vedøy
Vår fornøyde DJ asbjørn ^^<3 Foto: Maren Vedøy

På valentine`s day for 2 user siden hadde vi det kjekt på L54 der vi feiret denne romantiske dagen. Det kom innom folk med valentiner og folk uten, og etter denne kvelden gikk jeg hjem med mange kysse bilder på kameraet (disse bildene finner dere i bildegalleriet til innlegget).

Uansett begynte denne dagen med et bord der du kunne lage kort til din kjære eller deg selv. Ettervært hadde vi speed dating der bordene ble pyntet, men dessverre er nok dagens ungdom litt får redde siden det var ingen som ville prøve. Jaja, kjekk var kvelden med disco og dansing senere der jeg fikk et bilde av en veldig fornøyd dj.

Det jeg og fikk med meg var at folk endte opp med å ha alt fra 5 valentiner til ingen, men alle holdt alle med selskap. Så hvis du er alene denne kvelden neste år og de har dette igjen må dere bare komme innom. Da er dere heller alene med noen enn alene med dere selv, men uansett om dere kommer eller ikke tror jeg at jeg vil innom neste år utfra hvor kjekt det var.

Nøkkelord