13/14 åringer latere til dags?

FOTO: Fredrik 8. klasse media Lurahammaren ungdomsskole

Jeg har tatt og intervjuet en trener på Lura IL for og høre med ham va han synes om innsats og oppmøte og litt andre ting. Jeg har også intervjuet en spiller med navn Benjamin Nilsen om va han synes om trenernes oppførsel til spillerne og treningene.

Tekst:

Publisert:

Ung i Sandnes
Sandnes kommune
Se bildet større

FOTO: Fredrik 8. Klasse media Lurahammaren Ungdomsskole

Lura IL ble stiftet i 1963 og A-laget ligger i 4. divisjon men hvis vi ser oss rundt lurer vi kanskje på hvorfor det er så få på treninger, og mange tøyser. Vi har tatt noe av dette opp med noen trenere om hva de synes om innsats og oppførsel.

Jeg spurte treneren Frode om innsatsen og oppmøte til spillerne, også formen til spillerne dette er hva han svarte.

Innsatsen til laget er bra men kunne vært bedre. Og så er det en del som stiller opp i dårlig vær men de som ikke gjør kommer med dårlige unnskyldninger. Formen til spillerne er bra men kan og bli bedre. Men når det er sagt er sportsånden i laget veldig bra og banen blir godt tatt vare på.

Jeg spurte og Benjamin Nilsen om va han synes om treningene og oppførselen til trenerne.

Treningene er kjekke og synes det er kjekt på treninger men trenerne kjefter og oppmuntrer ikke så mye og håper på at de oppmuntrer mer.

Det er få som stiller opp på treninger av og til, og andre ganger veldig mange. Det kan variere fra 8 til 14 som møter opp og det er alltid de samme. Noen skylder på lekser og prøver andre på at de ikke hadde tid. Noen dropper til og med trening for å spille!