2. Plass i Pirates Cup etter to år med trening!

FOTO: Aleksander 8. trinn media Lurahammaren Ungdomsskole

Thomas Rangen var med å starte Sandnes Basketball i 1992. Thomas er nå trener sammen med Truls Matias Torgersen. Truls har vert trener for laget som begynte som u12 og nå spiller som u16. Thomas ble trener i sesongen 13-14.

Tekst:

Publisert:

Ung i Sandnes
Sandnes kommune
Se bildet større

Trener Thomas Rangen. 35 år. FOTO: Aleksander 8. klasse media Lurahammaren

Se bildet større

FOTO: Offisiell logo

Laget hadde ikke mer enn 5 spillere i begynnelsen og kunne ikke spille kamper. Spillerne begynte å dele ut lapper og de hadde åpne dager slik at hvem som helst kunne komme å spille. Laget vokste og kunne til slutt begynne å spille kamper. Til slutt var de over 12 spillere og meldte seg på Hansa Cup og Pirates Cup. Nå var de blitt u14. Det gikk ikke så bra på Hansa cup, men på Pirates Cup kom laget til finalen. Det var en jevn kamp mot Haugesund, men det gikk ikke den rette veien for guttene fra Sandnes. De tapte finalen og kom på en god andre plass.

Laget vokser fremdeles og nå er de blitt over 20 spillere. Det er mange nye spillere så det er litt forskjell på nivået, men trener Thomas sier at de gjør alt for at alle skal bli gode. For å bli gode trener de tre ganger i uken med hard trening og de spiller i to serier så det blir mange kamper! Laget satser på å spille i NM i år og de er på god vei. De ble nr. 2 i Rogalandsserien, men det beste resultatet de har hatt må være i semifinalen i Pirates Cup hvor de vant i ‘sudden death’ på straffe.