2014`s Beste Skytespill

COD Advanced Warfare!

Advanced Warfare er et skytespill, det er det nyeste spillet som er med i Call of Duty serien. Det kom ut 5. november 2014 og er et spill du kan spille på både Xbox, PlayStation og PC. Advanced Warfare er et fantastiskt og unikt spill som passer for både store og små. Vis du ser etter gode skytespill er dette definitivt noe du bør prøve.

Tekst:

Publisert:

Ung i Sandnes
Sandnes kommune
Se bildet større

Holder på og bli drept, masse blod.

Se bildet større

Quickscoping med sniperen Mors.

Se bildet større

Ser ut som en er i trøbbel.

Se bildet større

Spiller på banen -Comeback-.

Se bildet større

Vi vant!, så vidt.

Advanced Warfare
Advanced warfare er et av de beste spillene som er blitt laget i år. Det er innen kategorien vold og går egentlig ut på å drepe folk og helst ikke bli drept selv. Du kan spille dette spillet på Xbox 360/ONE og PlayStation 3 & 4 og PC.

Advanced Warfare er det nyeste og beste Call of Duty spillet. Call of Duty har laget en rekke andre spill sånn som Modern Warfare 1, 2 & 3, Black Ops 1 & 2 og Ghost. Advanced Warfare er et spill i førsteperson som er utviklet av både treyarch og infinity ward som er utgitt av Activision. Dette spillet er ment for å være i framtiden i år 2054. På AW er det mission du kan gjøre som går ut på å vinne eller redde noen folk/ting. I missione er du en person som heter Mitchell som jobber for ATLAS. Dette spillet kom ut 5.nov 2014.

Noe av det beste med COD AW er jet - pack på ryggen som ikke er i noen andre Call of Duty spill du kan hoppe overalt oppå tak, bygninger osv. Det er 50 levler og når du kommer i Level 50 kan du velge om å prestige da begynner du i Level 1 i prestige 1 du kan komme helt opp til prestige 15. Det som skjer når du prestiger er at du kan få kulere klær, Calling Cards (som viser hvor god du er), emblems, oppgradere pistoler osv. Det er mange forskjellige matcher du kan velge mellom team deathmatch, domination, infekted og masse annet så du kan velge mellom, alt går ut på det samme å drepe folk, men det er også andre sidemission du må gjøre i tillegg. Det er mange forskjellige Multiplayer baner og det kommer til og komme 4 DLC – pakker der det inneholder for eksempel klær, våpen ca. 3-4 nye multiplayer baner tidlig i 2015.

Vi snakket med elever og lærere på Lurahammaren om AW.
Det de fleste personene likte med AW er EXOen det er på en måte jet-pack på ryggen som du kan bruke til å hoppe oppå ting eller komme raskere frem. Det de også likte var at du kunne vinne klær og lage din egen person sånn at ingen ser like ut.
Folk flest likte Mors som er en sniper rifle som kan ta ut en person ved 1 skudd vis du treffer riktig, Mors er kjempe kraftig. Det var også mange som foretrakk AK-12 det er innen klassen Assault Rifle. Den har 30 skudd i magasinet uten extended mags (45 skudd med).
De fleste var under prestige 1 (hva prestige er står forklart lengre oppe i teksten). «Level er ikke så viktig for meg, viktigere med vanlig Gameplay».
De fleste spilte på PlayStation 3 eller 4.
De mente grafikken, EXOene, boost-hoppe, vinne klær, kreative våpen og hvor ekte det ser ut er forbedret på dette COD-spillet en de andre.

Nøkkelord