ANNONSE
ANNONSE
Tankemester trollbandt tenåringer

Tankemester trollbandt tenåringer

Publisert:

Syns elever det var nyttig å høre et foredrag med tema psykisk helse? "Ja", svarer ei jente uten å nøle. - For meg betydde det svært mye, og livet mitt har faktisk blitt bedre i tiden etterpå.

UKM møtte juletreet på Lurahammaren

UKM møtte juletreet på Lurahammaren

Publisert:

Forventningsfulle skoleelever på Lurahammaren ungdomsskole fikk en smakebit av UKM onsdag 13.12.

Snakker du norgelsk?

Snakker du norgelsk?

Publisert: - Oppdatert: 01.12.2017 kl 11:47

Engelsk blir brukt mer i norsk tale nå enn noensinne før. Spesielt blant unge.

Unge luringer i NRK-program

Unge luringer i NRK-program

Publisert: - Oppdatert: 10.05.2017 kl 14:01

Lurahammaren ungdomsskole deltar i semifinalen i Klassequizen 2017. Følg med på tv NRK1 lørdag 13.mai kl 19.55. Kanskje kommer de til finalen?

Liker du å lage mat?

Liker du å lage mat?

Publisert: - Oppdatert: 10.05.2017 kl 11:01

"bakeLAB'en" på Lura bydelshus søker flere ungdommer til å lage både varme småretter og søte saker.

Vinterferietilbud på Ganddal fritidssenter

Vinterferietilbud på Ganddal fritidssenter

Publisert: - Oppdatert: 31.08.2016 kl 12:52

Vi har åpent fire dager i vinterferien og det står forskjellige aktiviteter på programmet: gratis måltid mat, kreative aktiviteter og konkurranse. Det er ingen påmelding og ungdommene kan komme når som helst i åpningstiden vår.

Hjemme i vinterferien?

Hjemme i vinterferien?

Publisert:

Lura bydelshus har åpent tirsdag, onsdag og torsdag kl.17-20.

Sommer kommer

Sommer kommer

Publisert: - Oppdatert: 23.06.2015 kl 08:56

Vi har kommet til den sjette måneden i året og varmen kommer, selv om det av og til ser ut som at det er høst… Vi intervjuet elever fra 8. trinn og en lærer der vi stilte dem sommer relaterte spørsmål.

Suksess med Lurahammaren på TINEstafetten

Suksess med Lurahammaren på TINEstafetten

Publisert: - Oppdatert: 18.05.2015 kl 14:19

Hvert år har Lurahammaren gjort det bra i tinestafetten. 12. Mai 2015 var det duket til med tinestafetten på Sandnes stadion og det var 136 påmeldte lag. Lurahammarens lag fra 8. og 9. trinn besto av kjappe og gode løpere. Resultatene var imponerende, og for 8. trinn er det bare å gjøre seg klar til...

Vi kan mer enn du tror

Vi kan mer enn du tror

Publisert: - Oppdatert: 20.04.2015 kl 20:35

Klassequizen i 2015 er godt i gang. Det nærmer seg finalen og de fleste deltagerne føler seg klare. Mange skoler kjemper for å komme videre. Det er nå de fleste deltagerne begynner å kjenne presset. Nå må de virkelig skjerpe hjernen.

Kanskje kommer ordføreren

Kanskje kommer ordføreren

Publisert:

I dag fikk Lurahammaren Ungdomsskole besøk av selveste ordføreren i Sandnes, Stanley Wirak. Selv om han bare hadde en time på seg til å se skolen fikk han oppleve flere underholdningsinnslag fra elever, og han fikk høre litt om livet på skolen fra rektor og utvalgte elever og lærere.

Kjøpesenter i hjertet av Sandnes sentrum!

Kjøpesenter i hjertet av Sandnes sentrum!

Publisert:

Er du glad i å shoppe? Da er dette en god nyhet for deg! I Sandnes er det nylig åpnet et kjøpesenter, kalt bysatsjonen. Senteret ligger sentralt i Sandnes og enkelt å finne. Det åpnet 30.oktober

Psykopatens jakt

Psykopatens jakt

Publisert:

Safe haven er en dramafilm som ble utgitt i USA 7. mai 2013. Filmen er blitt regissert av Lasse Hallström, og har Julianne Hough, Josh Duhamel og Cobie Smulders som hovedroller. Denne filmen har sjangertrekk som drama, thriller, og romantikk.

"The closer you look, the less you see"

Publisert:

Now You See Me er en film som du ikke klarer å legge fra deg, den fortryller deg fra første sekund og du kommer raskt inn i handlingen, og blir limt fast til sofaen. Superlativene står i kø for å beskrive denne filmen! Og før du ser filmen, tenk; "the closer you look, the less you see".... Du følger...

Skremmende bra!

Skremmende bra!

Publisert:

Er du glad i å kjenne at hårene reiser seg ned langs ryggen din? Sinister er en film full av intriger og grøssende hendelser. Sittende på tuppen av stolen med popcornet i hånda er Sinister en av de filmene som fikk det til å gå skikkelig kaldt gjennom kroppen vår.

The fault in our stars

The fault in our stars

Publisert:

The fault in our stars eller som den tragisk nok ble kalt på norsk Faen ta skjebnen, er en film som er basert på boken som John Green har skrevet. Filmen om de to kreftpasientene er en romantisk dramafilm som er regissert av Josh Boone. Filmen fikk rangeringen 9,5 av 10 av mennesker som har sett de...

Et lite piff i skolehverdagen

Et lite piff i skolehverdagen

Publisert:

Etter sommeren 2014 bestemte staten seg for å fjerne gratis frukt ordningen på alle ungdomsskoler. Dette var fordi den nye statsministeren, Erna Solberg, mente at pengene skulle brukes på andre ting. Hva synes elevene om dette? Bør staten innføre gratis frukt ordningen igjen, eller er den unødvendig...

Fra friidrett til bueskyting og fluefisking!

Fra friidrett til bueskyting og fluefisking!

Publisert:

Sandneshallen er en stor og flott hall med et bredt utvalg. I hallen kan du trene nesten alt. Turn, håndball, bueskyting, fluefisking og mye mer.

"Det perfekte samfunnet"

Publisert:

Filmen Divergent er en Action/Drama/Thriller film med masse kjekke dramatiske hendelser. Divergent er basert på romanen med det samme navnet av den flinke forfatteren Veronica Roth. Filmen ble først utgitt 18 mars 2014 i Los Angeles. En måned etter ble filmen lansert i Norge. Allerede første uken så...

Fra visepresident til fengselsfugl

Fra visepresident til fengselsfugl

Publisert:

The Shawshank Redemption er en rørende dramafilm om en ung velstående mann, som må tilbringe deler av livet sitt i fengsel, etter å ha blitt uskyldig dømt. Han blir dømt for drap på sin kone, og hennes nye kjæreste. Livet hans endres drastisk, og i fengselet må Andy, som er hovedpersonen vende seg t...

2014`s Beste Skytespill

2014`s Beste Skytespill

Publisert:

Advanced Warfare er et skytespill, det er det nyeste spillet som er med i Call of Duty serien. Det kom ut 5. november 2014 og er et spill du kan spille på både Xbox, PlayStation og PC. Advanced Warfare er et fantastiskt og unikt spill som passer for både store og små. Vis du ser etter gode skytespil...

League of Lura

League of Lura

Publisert:

League of Legends er en “ online multiplayer battle arena” PC spill som har tatt verden med storm. Med over 70 millioner spillere hver måned er det noe med spillet som drar deg til stolen din og slipper deg aldri fri. Vi lurer på hvor aktive spillerne på Lurahammaren ungdomsskole er og hva de syns o...

Kantine

Kantine

Publisert:

I flere land og byer har elever tilgang til varm mat i skoletiden. Hvorfor har ikke vi på Lurahammaren Ungdomsskole kantine? Hvilke fordeler og ulemper har kantiner? Og hadde elevene foretrukket mat fra skolen?

Karate for alle!

Karate for alle!

Publisert:

Har du noen gang ønsket å kunne forsvare deg selv på riktig måte? Vil du bli smidig og sterk? Vent ikke lengre! På Gamleveien 23 finner du Lura Karateklubb som har stått stolt siden 20. august 1990 hvor du kan trene karate uavhengig av alder. Her finner du 250 - 300 medlemmer og 6 instruktører.

Tøffere enn toget

Tøffere enn toget

Publisert:

Fast & Furious 6 er en actionfylt film med utrolige action scener og ikke mist bilscene som gjør dette til en klassisk Fast & Furious film. Eksplosive og fargerike scener er bare noe av det du har å glede deg til. Hvis du er interesserte i en film med råe biler og uredde menn som sloss mot myndighet...

Dette nettstedet bruker cookies

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

En informasjonskapsel er en mekanisme der din nettleser kan ta vare på informasjon den får fra nettsider, for så å sende disse tilbake til nettsidene igjen senere. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.

Informasjonskapslene kan ha flere funksjoner, for eksempel å holde rede på innstillinger, hvilken bruker du er logget inn som, hva du har tilgang til, hjelp til å sørge for at du får tilsendt riktig innhold, sporing av annonsevisninger og annet.

Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Informasjonskapslene brukes også til midlertidig håndtering av brukerspesifikk informasjon når man besøker forskjellige deler av samme nettsted.

To eksempler fra de mange funkjsonene nettstedet bruker informasjonskapsler for å vedlikeholde: Én informasjonskapsel brukes for å huske innstilling for lydstyrke på videoavspilleren, en annen brukes for å huske om du har krysset vekk denne boksen med informasjon, slik at du ikke trenger å se den igjen neste gang du besøker dette nettstedet fra samme enhet som du bruker nå.

Informasjonskapsler lagres automatisk av nettleseren din som små tekstfiler på din datamaskin. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser.

Informasjonskapsler kan leveres av alle typer innhold på nettstedet, både tekstsider, bilder og annet. Informasjonskapslene sendes kun tilbake til det nettstedet du fikk dem fra, ikke til andre nettsteder.

Mange nettsteder, dette inkludert, fungerer ikke som de skal dersom du ikke tillater bruk av informasjonskapsler.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å håndtere tre nivåer av funksjonalitet:

Kritiske informasjonskapsler brukes til å holde rede på brukerinformasjon, tilgang, personlige innstillinger og annet. Uten disse fungerer ikke nettstedet som det skal.

Analyse-informasjonskapsler brukes for å holde rede på trafikk på nettstedet, hvilke deler av det som er mest populært, hvilke deler som brukes mest og annet. Deler av disse er tredjepart informasjonskaplser levert av eksterne tjenesteleverandører. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet.

Annonse-informasjonskapsler brukes av interne og tredjeparts annonsesystemer for å holde oversikt over og spore visninger av annonser.

Det er lovpålagt krav om at denne informasjonen gjøres tilgjengelig for deg som bruker av nettsteder som benytter slike informasjonskapsler.

NewsFlow - Thin AS

Dette nettstedet bruker cookies.