Coffee to the people

Coffee Berry logo

Coffee Berry er en koselig kafe i Sandnes ved rute. Kafeen serverer alle mulige drikker, både varme og kalle. Kafeen er en koselig kafe der alle er velkomne. Hanne & Thomas har virkelig lagt mye kjærlighet i denne kafeen.

Tekst:

Publisert:

Ung i Sandnes
Sandnes kommune
Se bildet større

Han vi intervjuet FOTO: Parmida Farbood

Målet med Coffee Berry

Målet med Coffee Berry er at de skal vise folk at kaffe er noe spesielt, og ikke bare den vanlige hverdagskafeen som de drikker. Et annet mål er også at når du sitter i Coffee Berry så skal du følge at du er velkommen og at du sitter i sentrum. De som jobber på Coffee Berry og eierne føler at de har oppnådd den suksessen som de ville. Så målet deres nå er bare og forsete med det gode arbeidet.

Coffee Berry historie

Eierne av den populære kafeen er to unge voksne som heter Hanne & Thomas. De kommer fra Oslo og kom til Sandnes for å starte en kafe. Før var det en kafe som var i den gamle kinoen i Sandnes. Den ble kalt for Benk. Den lå ikke i sentrum så de fikk ikke oppnå det de ønsket. Derfor flyttet de ned til ruten og startet Coffee Berry. Etter dette har denne kafeen oppnådd stor suksess. De har faktiskt blitt en av de travleste klaffene i landet.

Meny

På Coffee Berry finner du mange smakfulle drikker og kaker. De har alle mulige drikker, varme og kalle. De har svart kaffe, mocca, latte og mange andre smakfulle drikker. Disse er også bestselgerne til Coffee Berry. De er virkelig verdt å prøve. En annen ting som også ble anbefalt er kanelbollene, som skal være den mest solgte bollen på Coffee Berry.

Design

Designe på Coffee Berry er veldig spesielt fra andre kafeer. Ideen er at det skal være som om du er hjemme. Når du er i Coffee Berry så skal du føle deg velkommen og at du sitter hjemme og koser deg med kaffe og noe godt til. De har koselige sitteplasser med stoler og puter. Lysene er røde og passer veldig godt inn. Når vi gikk inn i Coffee Berry så var det som å være på et koselig møtested. Denne kafeen passer godt for venner som vil samle seg og spise og ha det kjekt.
Vi syns at det var veldig kjekt å dra ned til Sandnes og snakke med de hyggelige ansatte som jobbet på Coffee Berry. Vi annbefaler alle å dra ned til Coffee Berry en gang, og smake på den gode kaffeen deres.