ANNONSE
ANNONSE

En drøm som ble til virkelighet!

«This is us» er en dokumentarfilmsom handler om verdens største boyband, One Direction. Filmen ble lansert 06.09.13. Den varer i 1 time og 29 min. Filmen viser ulike opptak fra turneen deres og nærmere på deres personligheter. De har blant annet et opptak fra noe som ser ut til å være Oslofjorden fra da de var i Norge 7.mai 2013

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 12.12.2014 kl 22:52

Filmen fokuserer på guttene sine personligheter, hvordan de opplever suksessen, og lar oss komme tettere innpå hvem de ‘egentlig’ er. Filmen handler også om familiene deres som forteller om hvordan de har opplevd dette så langt, og lar oss også treffe enkeltmedlemmer i ulike situasjoner, blant annet på fisketur i Oslofjorden, fra da de var i Norge 7.Mai 2013 på deres Take me Home turne.

Regissøren heter Morgan spurlock. Han sto også bak den Oscar vinnende dokumentarfilmen "Supersize me". Han sto også bak "The greatest movie ever sold".

this is us er en god, underholdene film, og ikke bare for fans

sier Spurlock i et intervju.

Det mest sentrale i filmen vil jeg si er er 3D- konsertopptakene.

Simon Cowell var også en del av filmen. De reflekterte også over deres auditioner på X-Factor i 2010 og deres syn på fremføringen nå og at det skulle lite til for at One Direction, kanskje ikke hadde vært One Direction i dag.

Filmen er livlig, hjertevarmende og ikke minst morsom. Hvis du ikke har noe spesielt forhold til bandet er nok filmen ikke noe for deg, men hvis du er en fan eller har lyst til å vite mer om bandet, så vil jeg virkelig anbefale deg denne. Filmen får en sterk 5’ er. Andre nettsider har gitt denne filmen 3-4 og beskriver filmen som dårlig, men de har nok ikke fått med seg at dette er en dokumentarfilm og ikke en «spenningsfilm»