En person på åpen hall

TOMT: Det var lite folk når Ung i Sandnes sine journalister besøkte Hanahallen klokken elleve til tolv. FOTO: Hege Hamra

Ung i Sandnes dro til Hana for å besøke åpen hall i Hanahallen. Oppmøtet var ikke noe å skryte av.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.07.2013 kl 14:01

Ung i Sandnes
Sandnes kommune
Se bildet større

FINT VÆR: Fritidssjef Tone Strømø tror det fine været er en av grunnene til at det var få folk i Hanahallen i dag. FOTO: Hege Hamra

Av: Hege Hamra (tekst og foto) og Ronja Vevle (tekst)

Vi blir møtt av en koselig dame. Hun er fritidsleder og ansvarlig for opplegget i Hanahallen denne uken. Det er ingen andre enn oss som har møtt opp enda. Når klokken er kvart over elleve kommer det en gutt inn døren. Han er den eneste som kommer før vi går, klokken tolv.

Fritidssjef Tone Strømø, tror det dårlige oppmøtet har mange årsaker. Hun tror mange har glemt det, ettersom flere nå har de hatt sommerferie i to uker, og det er ikke så lett å huske.

- Det er sikkert mange som ikke vet det også, men jeg håper at flere og flere får vite om det og kommer dit. Det er jo også strålende sol og da er det mange som bader og er utei stede, forteller hun.

I Hanahallen denne uken er det åpen hall igjennom kongesommer. Det er åpent hver dag fra elleve til tre, for 8.klasse og oppover. I hallen er det tilrettelagt for fotball og andre aktiviteter.