ANNONSE
ANNONSE
De siste overlevende

De siste overlevende

Publisert:

Liker du skumle, skrek zombie filmer? Da er denne filmen noe for deg! Filmens tittel er World War Z. Hovedpersonen i World War Z er Brad Pitt. Han er helten i filmen og skal redde verden fra å falle. World War Z er en Sci-fi/action/skrekkfilm. Filmen ble laget ferdig i 2013 og ble regissert av Mar...

Bruker jenter for mye sminke?

Bruker jenter for mye sminke?

Publisert:

Nå lever vi en verden hvor sminke eksisterer, den fins i tonnevis. Jenter tyr til sminke for å gjemme urenhet, og rett og slett for å se bedre ut. Vi har derfor valgt å intervjue mennesker i alle kjønn for å få vite hva de synes om sminke.

Chinematographe

Chinematographe

Publisert: - Oppdatert: 05.12.2014 kl 10:43

Journalister på Lurahammaren Ungdomsskole har hatt en undersøkelse om hvilken film elever gleder seg, til å se på kino. 2014 er et år der mange kjekke filmer kommer ut. Både den etterlengtet, action filmen The Hunger Games- Mockingjay og skrekkfilmen Annabelle kommer ut i år.

Pangstart i Ado Arena!

Pangstart i Ado Arena!

Publisert:

Lørdag 27. september klokka sju sto alle utøverne klare på bassengkanten. Det var spent stemning under taket idet det første heatet i historien skulle hoppe uti vannet.

Coffee to the people

Coffee to the people

Publisert:

Coffee Berry er en koselig kafe i Sandnes ved rute. Kafeen serverer alle mulige drikker, både varme og kalle. Kafeen er en koselig kafe der alle er velkomne. Hanne & Thomas har virkelig lagt mye kjærlighet i denne kafeen.

Stavanger, Norges nye hockey sentrum

Stavanger, Norges nye hockey sentrum

Publisert: - Oppdatert: 09.12.2014 kl 18:23

De siste årene har Stavanger Oilers dominert som seniorlag. Stavanger har et stort og profesjonelt hockeymiljø. Fire isflater står på rekke og rad med storstuen DnB arena som sentrum. DnB Arena tar 4400 tilskuere. Oilers har vunnet 2 NM gull på rad. Stavanger hockey er også den største klubben i lan...

Er han Gaal mann for jobben?

Er han Gaal mann for jobben?

Publisert:

Å ta over en jobb etter Sir Alex Ferguson, er nesten umulig, skotten har vunnet nesten alt som kan bli vunnet med kun en klubb. Mange trodde da David Moyes var «The Chosen One» da han kom til Manchester, men etter en forferdelig sesong, er det kommet en ny manager inn på Old Trafford.

Fisker i vannet

Fisker i vannet

Publisert: - Oppdatert: 24.10.2014 kl 10:56

Sandnes Svømme og livrednings klubb øker sterkt med medlemmer. Det er en stor klubb med mye talent. Det er mye aktivitet og mye trening. SSLK drar på mye stevner. Der hover de også in mye bronse, sølv og gull. Det er også mange sosiale personer med på denne klubben.

Århundrets oppgjør

Århundrets oppgjør

Publisert:

I november 2013 utgav Sony sin nye spillkonsoll PS4, mens konkurrenten Microsoft utgav sin nye spillkonsoll Xbox One i januar 2014. De to har konkurrert det siste halvåret om å selge flest konsoller. Men hvem vant konsollkrigen, og hvor lenge vil det holde på?

En drøm som ble til virkelighet!

En drøm som ble til virkelighet!

Publisert: - Oppdatert: 12.12.2014 kl 22:52

«This is us» er en dokumentarfilmsom handler om verdens største boyband, One Direction. Filmen ble lansert 06.09.13. Den varer i 1 time og 29 min. Filmen viser ulike opptak fra turneen deres og nærmere på deres personligheter. De har blant annet et opptak fra noe som ser ut til å være Oslofjorden fr...

Et stort forbilde, en enestående film

Et stort forbilde, en enestående film

Publisert:

Soul surfer er en sann og hjertevarmende historie om en jente som virkelig brant for å surfe. Hennes mot og vilje til å hjelpe andre og nå målene sine er utrolig, og av det sjeldne slaget. Filmen er en lærerik reise gjennom Bethany Hamilton sin historie.

Prøv å holde tårene inne!

Prøv å holde tårene inne!

Publisert:

The Fault in Our Stars handler om to kreftpasienter som gjennom all elendigheten klarer å finne kjærligheten. Filmen skildrer deres opplevelser, både vonde og gode, og det skal godt gjøres å ikke felle en tåre.

Skremmende og Ekkel, Men Utrolig Bra

Skremmende og Ekkel, Men Utrolig Bra

Publisert:

«A Series Of Unfortunate Events» eller «En Serie Uheldige Hendelser» er opprinnelig en bokserie på 13 bøker laget av Lemony Snicket. Filmen ble utgitt i 2004 og ble laget av regissør Brad Silberling. Han er også regissøren bak barnefilmen Casper(1995) og eventyr filmen Land Of The Lost(2009). Filmen...

Gamle Gubber eller Unge Helter ?

Gamle Gubber eller Unge Helter ?

Publisert: - Oppdatert: 21.10.2014 kl 09:29

Secondhand Lions handler om Walter og moren hans Mae der han blir sendt til to onkler som har vært ute og reist verden i hele 40 år og bare nå har kommet tilbake. Moren sier at hun bare vil bare at han skal oppleve noe nytt og møte onklene hans men det hun er etter er noe mye mer verdifullt enn å op...

Gamle løver og en tåre i øyekroken

Gamle løver og en tåre i øyekroken

Publisert:

Secondhand Lions er en varm og rørende film om en ung gutt som må tilbringe sommeren sammen med et par aldrende og ikke så lite fiendtlige gamle onkler. Etter å ha tilbrakt sine første år sammen med en noe uansvarlig enslig mor blir et liv på landet med dyr, historier og eventyr noe han aldri før ha...

Loff1 - En ungdomsklubb for alle

Loff1 - En ungdomsklubb for alle

Publisert: - Oppdatert: 12.05.2014 kl 11:30

Annenhver fredag går ungdommer fra Sandnes til Lura kirke for å kose seg sammen, spille spill, drikke brus og ha det gøy. Denne ungdomsklubben heter loff1 (loffen), og er åpen for alle ungdommer fra åttende klasse og oppover, annenhver fredag mellom kl 20:00 og 23:30.

Fienden i samme hus!

Fienden i samme hus!

Publisert: - Oppdatert: 04.05.2014 kl 22:07

Året var 1940 og den forferdelige andre verdenskrig kom til Norge. Helga Hemnes (85) var bare 11 år da tyske soldater stormet inn i landet og gården deres, men dette var bare begynnelsen på fem forferdelige år.

Korps er noe spesielt!

Korps er noe spesielt!

Publisert: - Oppdatert: 05.05.2014 kl 14:01

Musikkorps er noe som er svært populært i Norge. Og den første moderne musikkorps oppstod på 1850-tallet i Preussen. Gjennom årene så har antallet korps øket med mange prosent. I forhold innbyggere i Norge så er Norge det landet i verden med flest aktive korpsmusikere.

Økende salg for ferdiglaget mat i Sandnes?

Økende salg for ferdiglaget mat i Sandnes?

Publisert:

Flere eksperter påstår at ferdiglaget mat er en trend som skyter til værs i disse dager. Aldri før har lommebøkene våre lidd så mye for frossenpizza og posesupper. Videre sier de at nordmenn ikke er klare over de skumle stoffene som gjemmer seg i varene. Vi har tatt oss turen innom rema 1000 for å h...

Rekordinteresse for Blink-festivalen

Rekordinteresse for Blink-festivalen

Publisert:

Blink-festivalen som først ble arrangert i 2006 har blitt en Stor suksess. Tusenvis av turister og folk reiser til den lille byen Sandnes med 60 000 innbyggere. Både for å bli med på løpet og se på. Denne festivalen har vokst mye siden den først ble arrangert i 2006. Skiskyttere og skiløpere som Pet...

Flappy Bird

Flappy Bird

Publisert: - Oppdatert: 05.05.2014 kl 14:27

Et helt enkelt spill har havnet på topp på App Store. Selv om spillet var svært populært ble det senere fjernet på grunn av mange negative tilbakemeldinger. Du skal snart få høre på hva ungdommer i Sandnes synes om dette.

Betal skatt med et smil

Betal skatt med et smil

Publisert: - Oppdatert: 05.05.2014 kl 13:52

Vi har tatt en tur til skatteetaten i Stavanger. Der snakket vi om skatten for personer som bor i Norge, skatten til artister som kommer til Norge og som bor i Norge, og hva skattepengene blir brukt til i samfunnet vårt.

Er du avhengig av Facebook?

Er du avhengig av Facebook?

Publisert:

Facebook bruken øker raskt, og nettstedet er blitt en verdensomspennende besettelse. Gjennomsnittet på daglige brukere i mars 2012 lå cirka rundt 526 millioner. Gjennomsnittet av bildeopplastning til Facebook lå rundt 300 millioner bilder som hadde blitt lastet opp hver dag i de tre månedene som end...

Kjøpt opp!

Kjøpt opp!

Publisert:

Selskapet Crawford jobber med porter og lastesystemer, men så kom Assa Abloy i siktet og kjøpte opp Crawford.

Hvorfor velger ikke jenter realfag?

Hvorfor velger ikke jenter realfag?

Publisert:

Det har alltid vært flere gutter enn jenter på realfagslinja. Hvorfor det? Synes jenter det er skummelt, utradisjonelt eller rett og slett kjedelig? Tiden er kommet for å besvare det merkverdige spørsmålet.