Kjøpt opp!

Til et oppdrag! FOTO: Fredrik svensen

Selskapet Crawford jobber med porter og lastesystemer, men så kom Assa Abloy i siktet og kjøpte opp Crawford.

Tekst:

Publisert:

Ung i Sandnes
Sandnes kommune
Se bildet større

FOTO: Fredrik Svensen

Selskapet Crawford jobber med porter og lastesystemer, men så kom Assa Abloy i siktet og kjøpte opp Crawford.
Crawford jobber med porter og lastesystemer de fikser og lager nye. De kan hjelpe med stort sett alle portene du vil ha blant annet leddport, sidegående port og vippeport. Men så kom Assa Abloy som jobber med dører låser og sikkerhetssystemer og litt andre ting også.
Assa Abloy kjøpte opp Crawford og leder nå et «bedre» og større selskap. Mitt arbeid i dag skal være å spørre Oddmund Svensen som jobber for Crawford hvordan det ble nå da Assa Abloy kjøpte de opp.

Hva jobber du som?

Jeg jobber som Servicetekniker.
Og det går ut på å reparere og bygge opp lastesystemer og porter.

Hvordan ble det da Assa Abloy kjøpte selskapet ble det bedre eller verre?

Det er litt tidlig og svare på, men planen for Assa Abloy er å vokse og bli størst i verden på lastesystemer, låssystemer og porter. Det er allerede 42 000 ansatte i verden og omkring 150 er i Norge.

Crawford er et selskap som er rundt hele verden og hjelper folk med portene det er et svært viktig selskap for store og viktige selskaper, som sykehus, brannfolk. Det er Folk som må komme seg fort ut da er det bra og ha en god port som fungerer som den skal.

Bilen min er på en måte jobben min. Jeg går ut på morgenen på folk som trenger hjelp, vi kaller det oppdrag det er litt kult. Baki bilen har jeg alt det jeg trenger fra stige til spiker. Og mye mer. Dette er en gammel bil og skal snart få en ny med firehjulstrekk, det hjelper meg veldig når jeg skal opp på fjellet. Det skal være Assa Abloy sitt merke på bilen og kanskje et lite undernavn med Crawford