League of Lura

En mer komisk tolkning av ADC rollen i LoL.

League of Legends er en “ online multiplayer battle arena” PC spill som har tatt verden med storm. Med over 70 millioner spillere hver måned er det noe med spillet som drar deg til stolen din og slipper deg aldri fri. Vi lurer på hvor aktive spillerne på Lurahammaren ungdomsskole er og hva de syns om spillet.

Tekst:

Publisert:

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Animasjon med LoL champions.

Se bildet større

Full konsentrasjon på spillet. FOTO: Raiyan Amani

Se bildet større

En av bossene, Baron Nashor. FOTO: Raiyan Amani

Se bildet større

Seieren er vår! FOTO: Raiyan Amani

League of Legends eller LoL som den blir forkortet til ble utgitt den 27.oktober 2009. LoL har blitt mer og mer populær hver dag med over 27 millioner spillere hver dag og det ser ikke ut som det blir færre. Spillet er inspirert av en “mod” av spillet Warcraft III. “Moden” var Defence Of The Ancients eller som den er mer kjent som, DOTA.

LoL har arrangert verdensmesterskap i spillet hvert år siden den kom ut. Den første verdensmesterskap var ikke populær med bare ca.300 seere men, etter hvert som spillet ble mer populær fikk også turneringene mer seere. Verdensmesterskapet eller “League of Legends World Championship” som den er kjent som er en årlig turnering der profesjonelle lag fra alle verdensdelene konkurrerer om tittelen som verdens beste, og den $1,000,000 premien.

Spill opplevelsen er virkelig magisk. Hver enste rolle i spille har bestemte oppgaver for hva de skal gjør for laget og noen har mer kjekke oppgaver enn andre. Grafisk sett er spillet på lik nivå som store “Hollywood” spill som The Last Of Us, Destiny eller den nyeste av dem, Assassin's Creed Unity. De to bossene på mappen Baron Nashor og Dragon er sikkelig badass og enormt detaljert fra flammene til Dragon til de tre hodene til Baron Nashor.

«Hvordan og hvorfor begynte du å spille LoL?»

«Det var vennene mine som viste meg spillet og overtalte meg å begynne på det,» sier Odin i 8c smilende.

«Hva syns du er bra og dårlig med spillet?»

«Jeg syns at spillet er lett å lære i forhold til andre spill i samme sjanger og er veldig variert. Det de kan forbedre på er å straffe de som er “toxic” som vil da si de som er negative, bruker upassende språk eller oppfører seg dårlig mot lagkameratene,» forklarer Thomas i 8b.

Alt i alt er LoL et fantastisk spill for alle som vil prøve noe nytt. Det kan være litt tricky i begynnelsen, men etter hvert som du spiller mer kommer du til å ha det kjempe kjekt enten alene eller med vennene dine.

Her er linken for de som vil begynne.

https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/indexnull

Nøkkelord