Media i Bydelshuset

Gjengen som har jobbet i bydelshuset i forbindelse med kulturuken på Lurahammaren ungdomsskole. FOTO: Sandra 9. klasse media Lurahammaren

I forbindelse med Lurahammaren ungdomsskoles årlige kulturuke har en liten gruppe elever fått muligheten til å jobbe med film og redigering i Bydelshuset. Her har de fått jobbe med profesjonelt utstyr, og de klarte til og med å få til et hjemmelaget green-screen studio i forbindelse med intervjuer. Vi fikk prate med Jostein Olsen, leder for Bydelshuset, og takker for en fin uke fylt av utfordringer og ny kunnskap.

Tekst:

Publisert:

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Jostein Olsen
Vi snakket med lederen på Bydelshuset, Jostein Olsen, om tilbud og framtidige planer.

Bydelshuset media satsing
Bydelshuset satser på arbeid med media framover. Det har blitt invistert i flott kamera-utstyr og tri-caster for profesjonell redigering.

Ung i Sandnes
"Ung i Sandnes" er navnet på nettavisen der Bydelshuset i samarbeid med flere ungdomsskoler satser på å vise ungdommenes arbeid innen media.

Leder for Bydelshuset, Jostein Olsen, ble selv utfordret til å ta plass foran kameraene i et hjemmesnekret green-screen studio.

Takk for oss
Media gruppen takker for en fin uke, og vi håper på å komme tilbake og gjøre mer nytte av framtidige muligheter i Bydelshuset.