Media i Bydelshuset

Media i Bydelshuset

Gjengen som har jobbet i bydelshuset i forbindelse med kulturuken på Lurahammaren ungdomsskole. FOTO: Sandra 9. klasse media Lurahammaren

I forbindelse med Lurahammaren ungdomsskoles årlige kulturuke har en liten gruppe elever fått muligheten til å jobbe med film og redigering i Bydelshuset. Her har de fått jobbe med profesjonelt utstyr, og de klarte til og med å få til et hjemmelaget green-screen studio i forbindelse med intervjuer. Vi fikk prate med Jostein Olsen, leder for Bydelshuset, og takker for en fin uke fylt av utfordringer og ny kunnskap.

Tekst:

Publisert:

Jostein Olsen
Vi snakket med lederen på Bydelshuset, Jostein Olsen, om tilbud og framtidige planer.

Bydelshuset media satsing
Bydelshuset satser på arbeid med media framover. Det har blitt invistert i flott kamera-utstyr og tri-caster for profesjonell redigering.

Ung i Sandnes
"Ung i Sandnes" er navnet på nettavisen der Bydelshuset i samarbeid med flere ungdomsskoler satser på å vise ungdommenes arbeid innen media.

Leder for Bydelshuset, Jostein Olsen, ble selv utfordret til å ta plass foran kameraene i et hjemmesnekret green-screen studio.

Takk for oss
Media gruppen takker for en fin uke, og vi håper på å komme tilbake og gjøre mer nytte av framtidige muligheter i Bydelshuset.