NOAH PÅ SANDNES KINO

FOTO: Offisielt bilde.

Den episke fortellingen om Noahs ark i ny og spennende versjon med Russell Crowe, Jennifer Connelly, Emma Watson, Logan Lerman og Anthony Hopkins i rollene.

Tekst:

Publisert:

Ung i Sandnes
Sandnes kommune
Se bildet større

FOTO: Offisielt bilde

Som dere la merke til er filmen basert på de bibelske fortellingene om Noah – en mann som advarer mennesker om at de må slutte å misbruke jordkloden, og ta bedre vare på den. Han og familien hans bygger en ark der dyra og mennesker samler seg for å overleve syndefloden.

Filmen er skrevet og regissert av Darren Aronofsky (en amerikansk filmregissør, manusforfatter og filmprodusent.)
Christian Bale (en Walisisk skuespiller) og Michael Fassbender (en irsk-tysk skuespiller) ble også tilbudt rollen som Noah, men de måtte avslå på grunn av andre prosjekter.
Premieren i Sandnes Kino er den 4. april, og mange gleder seg til denne filmen. De unge gleder seg for å se både for Emma Watson og Logan Lerman i rollene, enn for selve filmen. Men mange er sikre på at filmen er uansett fantastisk med de dramatiske handlingene og sterke følelsene som personene føler gjennom denne filmen.
Intervju med noen medarbeidere som jobber i Sandnes Kino:

-Synes du det er kjekt å jobber her? Hva er oppgavene dine?

Det er kjekt å møte nye mennesker som kommer for å kose seg med filmen, jeg liker hvordan de kommer glade ut etter å ha sett ferdig. Mange av dem kan virke trøtte, men tror det er få av dem som angret. Å se film på stor skjerm er mye bedre enn hjemme, det gir ekstra spenning liksom. Oppgavene mine er å selge mat til dem vil spise noe mens de ser filmen. I tillegg liker jeg å gi noen tips til de som ikke har bestemt hva de skal se ennå.

-Det må være virkelig gøy! Men har du hørt om den nye filmen «Noah» som kommer på kino snart?

Ja, selvfølgelig! Jeg vet om alle de nærmeste filmene som kommer, men det er ikke alltid jeg får tid til å se dem. Jeg er sikker på at mange kommer til å huske denne filmen over lang tid!

-Hva syns du om skuespillere som er med? Gir de et stort inntrykk?

Jeg vet jo ikke hva andre syns da, men jeg føler at Russell Crowe som har vært med i mange andre kule filmer skal ikke seere. Og selvfølgelig Emma Watson og Logan Lerman. Emma er jo mest kjent for rollen som Hermine i Harry Potter, og Logan har spilt i begge filmene til den kjente bokserien «Percy Jackson» som hovedperson. Så plusser vi Jennifer Connely og Anthony hopkins og da blir den veldig bra film! Selvfølgelig de andre i filmen kommer også til å gi et godt inntrykk. Alle roller, er roller!

-Du vet så mye om filmer og skuespillere, jeg tror du har den rette jobben!

Hahah, tusen takk. Jeg er ikke så god, men jeg liker filmer og alt som har noe med dem å gjøre.

-Tror du denne filmen kommer til å vise godt hva historiene om Noah går ut på? Eller tror du at det blir bare en ny versjon som ikke har så mye med den kjente Noahs’ ark å gjøre?

Jeg håper jo at filmen blir en bedre versjon enn de gamle fortellingene, men også at de ikke glemmer hva de egentlig innebærer. Hvis de til og med kalte filmen for «Noah» da må jo filmen ha extra mye til felles med Noah i de gamle historiene. Og selv om det skal være en ny og bedre versjon, så er den uansett basert på «Noahs’ ark».

-Du har virkelig peiling på slikt. Men hva med musikk i filmen, vet du noen om det?

Nei ikke så mye egentlig. Musikk er veldig viktig i filmer. Hvis det var en slåsskamp og plutselig kom det en ballet sang, tror ikke det ville gi en bra følelse av at de egentlig slåss og ikke bare tulla. Det er noe du sikkert også vet, men så lenge jeg ikke har sett filmen, kan jeg ikke si noe om musikk.

-Ok, skjønner. Hva med dekorasjonene osv.?

Jeg har sett traileren og noen bilder fra filmen, og det ser virkelig fengende ut. De har på seg gamle og skitne klær, det passer jo sykt bra til stemningen.

Denne filmen inneholder mye action og sikkert mye tragedie, vi gleder oss til den kommer på Sandnes Kino!