ANNONSE
ANNONSE

Spennende teaterprosjekt på Lura bydelshus

Dramalinjen på Vågen vgs får låne "Armar & Bein" sin katalog, når elevene lager teater. Tekst og musikk av Øystein Eldøy blir utgangspunkt for stykket som tar for seg problemstillinger rundt det å bli voksen i 1985. Fritid produserer stykke som settes opp på Lura bydelshus

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Handlingen utspiller seg i 1985,men tar for seg problemstilliger som er aktuelle også i dag.

Hva husker vi fra 1985?

Kvadrat er såvidt åpnet, Sony sin walkman lanseres, gjennombrudd for Aha,

og låtskriver Eldøy sin seilas på rockebølgen fra Stavanger (bassist i StavangerEnsemblet)traff en molo med bølgebryter. Lokal rockestolthet oppløst!

Armar & Bein har vært med i hele prosessen og skal også være musikere under forestillingen. Resultatet av samarbeidet mellom de eldre herrer og de litt yngre dramaelevene har resultert i et musikkteater med lokal tilknytning.

Hilde Blesvik, lærer på Vågen, har regien og begynner å føle nervene.

-Det er en drøy måned til premiere, og ja, da skal nervene kjennes, ler hun.

Hun er spent og håper mange tar turene innom forestillingene.

- Husk premiere torsdag 25.4 kl. 19,roper hun idet hun løper inn til ivrig ventende skuespillere.

Stykket spilles også fredag 26.4 og lørdag 27.4.

I tillegg til elevene fra Vågen VGS, har Hilde også invitert med skuespillere fra Lura Ungdomsteater og Teater Egenart. Det er også gjort plass for ung gjestesolist som skal synge duetter med vokalisten i Armar & Bein.

Sikkert og visst spennende teater på gang ute på Lura. Følg med på Lura Sene sin facebook. Der legges det ut informasjon om billettsalg rett etter påske.

Nøkkelord