The fault in our stars

 

The fault in our stars eller som den tragisk nok ble kalt på norsk Faen ta skjebnen, er en film som er basert på boken som John Green har skrevet. Filmen om de to kreftpasientene er en romantisk dramafilm som er regissert av Josh Boone. Filmen fikk rangeringen 9,5 av 10 av mennesker som har sett denne filmen i Norge. Filmen kom på premiere i Norge 13. Juni, og ble helt klart en av de beste filmene.

Tekst:

Publisert:

Ung i Sandnes
Sandnes kommune
Se bildet større

Ordtaket til Hazel Grace og Augustus Walters

Se bildet større

Hazel og Augustus i Amsterdam

Se bildet større

Et av de mange høydepunktene i filmen

Se bildet større

Alle kan bli forelsket uansett hva

The fault in our stars er en trist film om Hazel Grace og Augustus Waters. Hazel vil bruke hennes siste tid på jorden i rommet sitt å lese bøker og være med foreldrene. Foreldrene vil at hun skal forsette å ha et liv. De sender derfor Hazel til en støttegruppe for barn med kreft. Der blir hun kjent med en tideligere kreftpasient Augustus Waters. Etter den tid forandres hele livet til Hazel.

Sammen reiser de ned til Amsterdam. Hazel har alltid hatt lyst til å se forfatteren av favorittboken hennes. Hun har alltid lurt på hvordan boken slutter. Da Hazel møter forfatteren blir hun overrasket. Hun trodde på ingenmåter at forfatteren skulle være slik. Turen spiller fortsatt en stor rolle mellom forholdet til Hazel og Gus.

Skuespillere og rollene

Shailene Woodley: er en amerikansk skuespiller i California. Hun fikk sin første rolle da hun var fem år gammel. Hennes mest kjente rolle var Kaitlin Cooper i den første sesongen i serien The OC. Hazel Grace Lancaster som hun spiller i filmen the fault in our stars, er en 16 år jente som har skjoldkjertelkreft. I filmen beskriver hun seg selv som en granat som kan sprenge når som helst. I filmen blir hun kjent med August som også har kreft. Hazel er hovedpersonen i denne filmen.

Ansel Elgort: er en amerikansk skuespiller som ble født i New York. Han er fotografen til Vogue. Han er kjent for sin rolle som Tommy Ross i filmen Divergent. Han heter Augustus Wates i filmen, men blir kallt for Gus. Han var en tideligere kreftpasient. Senere i filmen så blir han skjent me Hazel.

Nat Wolf: Nat Wolf eller som han heter i filmen Isaac. Har kreft i øynene. Han gikk igjennom en opperasjon som gjorde han blind. I filmen så forteller Isaac at han tror på ekte kjærlighet, og at han virkelig elsket Monica (kjæreste).

Josh Boone

Josh boone ble født 5. April 1979. Han er en Amrikansk Regissør. Hans første film var Stuck in Love. The fault in our stars er den andre filmen til Josh Boone. Filmen er bassert på boken The fault in our stars av John Green`s roman. Han har filmet denne filmen ganske bra med tanke på at dette er hans andre film.

Filmen er rørende og handler om kjærlighets historien til Hazel og Gus. Filmen har blitt populær blant mange unge jenter. Vi kan med hånden på hjerte i at dette er en fantastisk og unik film. Den anbefales sterkt.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=9ItBvH5J6ss