Vil han lykkes?

FOTO: Torjus 8. klasse media Lurahammaren Ungdomsskole

Jeg skal skrive om ishockeyprofilen Fredrik Bruvoll Dretvik. Han er en av Norges beste ishockeykeepere i 13 års alderen. Og mange mennesker i hockey miljøet mener at han kommer til å få en stor hockeykarrierere.

Tekst:

Publisert:

Ung i Sandnes
Sandnes kommune
Se bildet større

FOTO: Torjus 8. Klasse media Lurahammaren Ungdomsskole

Se bildet større

Journalist Torjus 8. Klasse media Lurahammaren Ungdomsskole

Fremtiden

Fredrik håper at han kommer til å få en stor hockeykarriere både innlenlands og utenlands. Men han kan ikke si noe om framtiden, den kommer når den kommer. Kanskje blir han skadet, man vet aldri hva som kan skje. De fleste som spiller ishockey har jo en drøm om å komme til den amerikanske ligaen NHL. Men det er få personer som greier å komme seg inn på et NHL lag. De fleste keeperne som er skikkelig gode kommer som regel til den russiske ligaen KHL.

Hvordan har du blitt så god?

Jeg er fokusert på treninger og jeg trener for å bli bedre

, sa Fredrik helt utslit etter å ha løpt intervall i tre minutter.

Konkurranse

Ishockey er ikke den største idretten i Norge. Men det er selvfølgelig andre som nærmer seg og er på nivået til Fredrik. I klubben til Fredrik som er Stavanger hockey er det vertfall to personer som er nesten like god som Fredrik.

Er Stavanger hockey en god klubb og hvordan er nivået til trenerne?

Ja klubben er nokså grei, men nivået på trenerne kunne vært litt høyere

, sa Fredrik.

Suksess

Fredrik mener selv at nøkkelen til suksess er å ha et mål. Når man kommer på trening tenker man på hva keeper treneren sa sist trening og sette et mål. Og når man da går på is prøver man å gjøre det beste ut av målet.