ANNONSE
ANNONSE

Ny nettavis for unge i Sandnes

Fritidsjef Tone Strømø i midten, sammen med Gry Mattingsdal og Roald Brekke. Alle er glade nettavisen og Laben på Lura endelig nærmer seg åpning.

Fritid, Sandnes kommune tilbyr alle unge i Sandnes en ny nettavis. Ei avis både for dem som vil lese om hva som skjer. Og de som har lyst å skrive om hva som skjer.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Fritid og Sandnes kommune etablerer i disse dager en multimedia lab på Lura bydelshus.
Etableringen får økonomisk støtte fra Barne- og likestillingsdepartementet

Innenfor labens fire vegger finner du en nettavis (denne), regirom for filmproduksjon, et ferdig rigga multikamerastudio og redigeringsprogram for lyd- og filmsnutter.

Vi skal også rigge et studio for greenscreen produksjoner. Så mye spennende skjer på Lura!

Flere ungdomsskoler har inngått samarbeid med Fritid og medialabben. Skolene vil bruke nettavisen som en del av det nye media valgfaget for 8.klasse. LuraHammaren og Giske Ungdomsskole var de først skolene som meldte seg på.

I dagene som kommer vil skolene poste lokale nyheter fra sine bydeler.

Etter hvert skal også det produseres nyheter på kveldstid. Fritid starter opp workshops for interesserte skribenter allerede mandag 4. mars.Workshoppene starter kl. 17:30.
kjekt hvis unge bloggere melder seg på.

Vi har lyst å lage en egen blogger-plattform" i medialabben. En plass unge blogger kan stikke innom og høste lærdom fra andre bloggere

Når filmproduksjonen i studioet tar seg opp, registerer vi en egen Youtube kanal. Alt som labben produserer, legges inn her.

Stavanger Film- og smalfilmklubb holder på å gjøre seg kjent med kameraer og redigeringsutstyr akkurat nå i disse dager. Labben kommer også til å sette opp workshops sammen med dem. Da vil de dele sin fimkunnskap med deltakerne, og vise hvordan alt utstyr virker.

Så høres dette spennende ut må dere ta kontakt med oss.