Ungdomstilbud på Bogafjell, Ganddal og Riska

Publisert:

De faste aktivitetene stenges nå i uke 21. Oppstart etter sommerferien blir første uka i september. Det blir åpent for ungdom på Full Action på Bogafjell fredag 25.mai og Åpen hall (Bogafjellhallen) på dagtid den første uka i skolens sommerferie.

 
Verdens største stafett

Publisert: - Oppdatert: 23.05.2018 kl 17:49

TINEstafetten samlet over 1500 løpende skoleelever på Sandnes stadion 8.mai. Ekstra stor stas var det at Filip Ingebrigtsen var med og fyrte av startpistolen i hvert eneste løp.

 
Nyåpning av Lura Bydi

Publisert:

Både Gutta Boys fra Norske Talenter og kultursjefen i Sandnes er imponerte over lokaler og LAB'er på Lura Bydi.

 
Ungdommelig funkmusikk på 17.mai

Publisert:

Bandet "District Harmony" lover å dra i gang skikkelig 17.mai-festmusikk som passer for alle! Ta turen innom Kirkeparken før folketoget starter.

 
Hurra for nei til heliumballonger

Publisert:

Helene svevde i syvende himmel ut av 17.mai-komitéens møterom da det ble vedtatt å forby salg av ballonger med heliumgass i Sandnes på 17.mai.

 
Russen ble imponert på Lura

Publisert: - Oppdatert: 27.04.2018 kl 15:11

"Dette var skikkelig bra! Vi hadde ingen anelse om at dette fantes på Lura bydelshus."

 
Tenker du på sommeren?

Publisert: - Oppdatert: 12.04.2018 kl 10:32

Kanskje ikke ennå, men ett sikkert vårtegn er at dagene blir varmere og sommerens kurser for ungdom er klare for påmelding. Husk: noen har frist 1.mai.

 
Deadline 1.mai

Publisert: - Oppdatert: 27.04.2018 kl 18:24

Husk frister for Kongesommer ferietilbud + hvordan vil DU at Sandnes sentrum skal være + Sandnes kulturskole

 
Se TV Sandnes onsdag 25.april

Publisert: - Oppdatert: 26.04.2018 kl 19:15

Se innslag om Russen 2018, vårstemning og musikkLAB på Bogafjell, søndagsåpne garasjer, 17.mai, religionsdialog på L54, kafé og ny lekeplass i Sandvedparken, Repair Café, 5 på 5 og SKA-konsert med Armar & Bein.

 
De lager nytt kjede til ordføreren

Publisert: - Oppdatert: 23.04.2018 kl 14:05

Ny storkommune trenger både nytt ordførerkjede og kommunevåpen. 7.trinnet på Sandved skole fikser dette!

 
Tør man kritisere religion?

Publisert:

En muslim, en kristen og en humanetiker møtes som innledere onsdag 18.april i ungdomshuset L54 i Sandnes. Bli med på en god dialog og spis gratis pizza.

 
Sandnes Atletklubb i Lurahallen

Publisert:

Sandnes Atletklubb er et idrettslag som driver med styrkeløft. Klubben har eget treningslokale i Lurahallen med trening hver dag fra kl. 16.00.

 
UKM Sandnes er reist på fylkesfestival

Publisert: - Oppdatert: 18.04.2018 kl 11:57

Dansere, sanger, kunstnere og mediaungdom fra Sandnes er helgen 13.-15.april klare for å vise seg frem for hele UKM Rogaland. De gleder seg kjempemasse!

 
NM-Veka 2018 i Sandnes med omegn.

Publisert:

NM-Veka starter 15. august, og varer i 5 dager. Det er første gang NM-Veka blir arrangert i Norge, og Gjert Smith er prosjektleder. Planen er at dette skal bli en årlig begivenhet. I Sandnes vil det foregå på Ruten, i Vågen og i Sandneshallen.

 
Lær å lage din egen musikk!

Publisert: - Oppdatert: 06.04.2018 kl 18:31

Nye kultur- og fritidstilbud i Bogafjellhallen

 
Høyt henger de på Bogafjell

Publisert: - Oppdatert: 06.04.2018 kl 15:39

En gjeng ivrige klatrere har klort seg fast i Bogafjellhallen og trenger hjelp for å komme seg videre. Klatregruppa inviterer både til brattkortkurs og idémøte om hvordan få mer gang på klatreaktivitetene.

 
 Supert samlingssted for ungdommer!

Publisert: - Oppdatert: 04.04.2018 kl 16:36

En kald og regnfull onsdagskveld høres lyder fra en dør på baksiden av Riskahallen. Innenfor holder Riska fritidssenter til, og der er det langt fra trist og kjølig.

 
Konsertmaraton etter påske

Publisert:

"Kometkameratene" er ett av syv musikkgruppeprosjekter ved vg3 musikk på Vågen videregående skole som skal spille rundt om i distriktet i april.

 
Ung idrett i Sandnes

Publisert:

Mange ungdommer i Sandnes er opptatt av idrett - enten at de driver med det selv eller at de liker å se på kamper og forskjellig sport både som tilskuere på idrettsarenaer eller via media.

 
Party for ungdomsskoleelever

Publisert: - Oppdatert: 19.03.2018 kl 11:38

Se alle datoene for party og fredagsdisco på Ganddal fritidssenter og Lura bydelshus etter påske og fram mot sommeren. Les også om hvordan du kan være med å lage til disse festene.

 
Viktig Amnesty-markering i Sandnes

Publisert: - Oppdatert: 20.03.2018 kl 12:20

Nargis Mohammadi sitter fengslet for sine modige meninger i Iran. Elever fra Vågen vgs markerte dette gjennom utrolig fine bidrag i form av kunsteriske modeller og dramainnslag med tema "Brave".

 
Påskestengte ungdomssteder

Publisert:

Kulturavdelingens ungdomstilbud på Ganddal fritidssenter, Riska fritidssenter, Bogafjellhallen, Lura bydelshus, "Åpen hall" på fredagskvelder i Giskehallen og ungdomshuset L54 i sentrum har stengt i hele skolens påskeferie.

 
Fakkeltog i Langgata torsdag 15.mars

Publisert: - Oppdatert: 16.03.2018 kl 13:36

"Bli med å vis din støtte til modige menneskerettighetsforkjempere", sier Jasmine som er leder i Amnestygruppa på Vågen videregående skole. Alle som vil kan delta både i fakkeltoget og på Vitenfabrikken etterpå.

 
Fest i stedet for skole

Publisert: - Oppdatert: 15.03.2018 kl 12:01

Høye skrål blandet med mye latter hørtes langt uti gata. Det var tydelig at det var god stemning da elever fra barne- og ungdomsarbeiderfaget ved Gand videregående skole nylig inviterte til vårfest.

 
SUB på tur

Publisert:

Sandnes unge bystyre (SUB) hadde nettopp et arbeidsseminar 1.-2. mars på Ogna. For de som tror at SUB bare holder på med (kjedelige?) saker som utbygging og veier, så må de tro om igjen. Les mer om den svært så kjekke arbeidsturen!