Er du kreativ, men trenger nye ideer?

Bildet er tatt under et av de kreative verkstedene vi har hatt. Her er temaet decopage og det kan brukes på glass, melkekartonger, flasker og som du ser på en speilramme.

Hver onsdag har vi kreativt verksted åpent fra kl.17.00 – 20.00 på Ganddal fritidssenter. Tilbudet er for 7.trinn til 18år.Der ungdommene har mulighet for å sy, male tegne og ellers få bruke sin kreativitet.

Tekst:

Publisert:

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Bildeserie

Kreativt verksted på Ganddal fritidssenter

Se bildet større

bildet er tatt under kreativt verksted hvor vi jobbet med collage

Faktaboks

Ganddal fritidssenter
Fritidssenteret ligger i Ganddal bydelshus og er et samlingssted for barn og unge, med muligheter for ulike typer aktiviteter.

De ulike aktivitetene kan være diskotek, kiosk,
playstation, Wii, Xbox 360, karaoke, foto, biljard,
air hockey, kreativt verksted,

Våre åpningstider:
Ungdomsaktiviteter tirsdag kl. 18.30-21.30.
Kreativt verksted hver onsdag kl. kl.17.00 – 20.00, 7.trinn til 17 år
Annenhver fredag diskotek kl. 19.00-23.00. Alder: ungdomstrinnet.
utlån av lokaler til f.eks. danseøvinger.

Vi jobber med design og redesign og flere har deltatt på Ungdommens kulturmønstring (UKM) med tingene de har laget. Tilbudet er for 7.trinn til 18år.Der ungdommene har mulighet for å sy, male tegne og ellers få bruke sin kreativitet. Det blir også lagt fokus på UKM på Design og Redesign der en ønsker å få frem kreativiteten til disse ungdommene. Der de har en mulighet til å få vise frem det de kan. Dette i samarbeid med kunstner Judy M. Pedersen som hjelper til med den kreative prosessen. Dette er et tilbud er gratis. Vi bruker hermetikkbokser, syltetøyglass, gummislanger, strikker, bånd og ulike typer perler, knapper og ellers alt mulig som vi kan lage noe fint av. På UKM fikk gamle stoler, en sykkel og noen par sko nytt liv. Flere av tingene som er blitt laget kan du se i fotogalleriet.

Nøkkelord