Fotointeressert?

Vi får besøk av Thomas Sirevåg på Torsdagsklubben på Hana den 20.mars kl. 18.30. Han vant i UKM med et bilde som heter Red umbrella. Dette skriver han om bildet: Det er tatt i Berlin av minnesmerket Holocaust. Holocaust er et minnesmerke for ofre under 2.verdenskrig.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.03.2014 kl 09:30

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Bildeserie

Thomas Sirevåg

Tittel: Red Umbrella Foto: Thomas Sirevåg
Bildet er tatt i Amsterdam. Foto: Thomas Sirevåg
 Foto: Thomas Sirevåg
 Foto: Thomas Sirevåg
Tittel: Stær i flukt Foto: Thomas Sirevåg
Bildet er tatt utenfor opraen i Oslo Foto: Thomas Sirevåg

Faktaboks

Hana Free Zone
Fritidsklubb for ungdom mellom 13- 16 år. Åpent hver torsdag fra kl. 17.30- 20.00. Vi holder til i Hanahallen.
Vi har ulike spill, turneringer, kreativt verksted, kurs og kiosksalg.

Thomas går 1.vgs media og kommunikasjon på Time vgs og har drevet med fotografi i 4 år og ønsker å fortsette med det i lang tid fremover, og han er medlem i Sandnes Fotoklubb. Gjennom de siste to årene har han fått 3 gullmedaljer i NM og vunnet NM sammenlagt i 2013. Ble årets fotograf i Sandnes fotoklubb i 2012 og har vunnet flere "månedens bilde" i fotoklubben.
Dette sier han om interessen for foto: Jeg har hatt fotografi i blodet helt fra jeg var liten og sto modell for far. Nå liker jeg best å fotografere noe annerledes og spennende.
Jeg liker å gjøre noe eget som ikke så mange har sett før. Naturen gir meg en fantastisk ro i kroppen som jeg prøver å vise i bildene mine. Samtidig elsker jeg litt action så sportsfotografi er noe av det jeg syntes er kjekkest å fotografere.

Vil dere vite mer om foto og om fotoklubb sett av torsdag 20.mars kl. 18.30 i Hanahallen.