Går du i 10.trinn og vil ha årets kjekkeste sommerjobb!

 

Ung kultur møtes til UKM-festival i Sandnes i slutten av juni 2017 og flere hundre kreative ungdommer fra hele landet kommer på besøk til oss.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.05.2017 kl 09:16

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

UKM-festivalen 2017 arrangeres i Sandnes fra onsdag 21. juni til søndag 25. juni. Da kommer det ca. 500 ungdommer fra hele Norge til Sandnes.
Disse trenger hjelp til å finne frem i byen vår, og til det trenger vi noen som kjenner Sandnes
- spesielt sentrumsområdet.
Vi tenker oss at ungdommer fra Sandnes vil være de beste til å hjelpe våre gjester til å finne frem til for eksempel kulturhuset, McDonalds, kjøpesenter, matbutikker osv.

Vi gir opplæring på skolen i forkant. Det arrangeres en informasjonssamling mandag 19. juni (kveldstid) der det også blir omvisning på hele festivalområdet.

Vi kan tilby dere: Honorar i form av gavekort, spennende arbeidsoppgaver, mange kjekke opplevelser og konserter samt attest til bruk på CV. I tillegg vil du få T-skjorte og hettejakke som arbeidsantrekk.

Det er plass til kun 10 lokalkjente ungdommer, så du bør være rask med å søke. Søknadsskjema finner du på "Min skole". Hvis du ikke finner det på nettstedet til din egen ungdomsskole, så kan du gå inn på andre ungdomsskoler i Sandnes kommune. Husk å trykke "send" nederst på søknadsskjemaet. Vi gleder oss til å motta DIN søknad!
Påmeldingsfrist 21.mai.