ANNONSE
ANNONSE

Guttaboys på hjemmebane!

Gittaboys har sitt eget studio på Lura. Foto: Solveig I. Engelsen

Guttaboys har nettopp deltatt i Norske Talenter, og ser veldig fram til å spille hiphop/pop i enden av gågata i Sandnes i dag lørdag 16.juni.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

- Dette blir den første spillejobben vår sammen nå i sommer, sier Bogafjell-guttene. De har i vinter og våres deltatt i Norske Talenter på TV 2 og det har tatt en del tid siden de kom helt fram til semifinalen.

- Det var utrolig gøy å være med der. Vi har lært mye om det å stå på scenen, og ikke minst har det gitt oss mye selvtillit i formidlingen av musikken vår, forteller vennene.

Guttaboys består av Kevin Soleng og Jan Ivar Fosse, oppvokst ved Bråtsteinsvannet i Sandnes. De gjør en del prosjekter hver for seg, blant annet var Kevin nylig og spilte partymusikk i Kristiansand. Kevin er også kjent fra tv-programmet Paradise Hotel, der han var med for få år siden.

Når de spiller sammen blir stilen mer seriøs hiphop. Guttaboys har en del nytt materiale, så publikum vil få høre en del nye låter som skal spilles første gangen live.
Med seg på scenen har de produsent og dj Marius Jay. Han lager også noen av låtene.

Hiphop-vennene har spilt sammen siden ungdomsskolealder, men med pauser underveis. Dette blir ikke første gangen de spiller på ungdomsfestival i Sandnes. De har gode minner fra Trøkk 16-festivalen som var i Sandvedparken på slutten av 1990-tallet og starten av 2000.

- Vi gleder oss veldig til å spille på samme scene som Morgan Sulele og Oral Bee. Vi er oppvokst med musikken til Oral Bee, så det blir skikkelig kanonbra å varme opp for disse kjente musikerne. Nå er det bare opp til publikum å kjenne sin besøkelsestid, avslutter guttene.

Opptreden fra semifinalen i Norske Talenter
https://youtu.be/A_Iqgsa3VX4

Info festivalen Urban Street: : https://www.facebook.com/urbanstreetfestival/