ANNONSE
ANNONSE

Han heter Hoel, Vegar Hoel

Vegar Hoel, The Man Foto: Linn Andreassen Talge

Tøffere type og morsommere mann skal du lete lenge etter. Skuespilleren fra Stavanger har spilt i filmer, musikkvideoer,på teater og har opptrådt for Kongen.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 14.03.2018 kl 15:09

Vegar er en mann med mange ansikter og stemmer, og ikke minst roller. Han medvirker også bak kamera med bl.a. manus til Død snø 2, og han regisserte Kill Buljo 2.

Av en eller annen grunn er denne allsidige mannen perfekt som skurk, og får han blande humor inn, så er han i sitt ess, som f.eks. rollen han hadde i musikkvideoen til Kriminell Kunst: Måden du ser på meg

De to siste ukene har han undervist i Manus-skriving på Lura Bydelshus, der målet for deltakerne er å ende opp med et manus til en morsom kortfilm. Mood board, story board og shotlist er fremmedord for de fleste, men for deltakerne er dette nå faguttrykk og verktøy de tar med seg videre i arbeidet som filmprodusenter.

Vegar kan spøke med alt, og har en teori om at ALT kan spøkes med, og at humor kan ta brodden av alt som er vondt og dumt. Vitsene og kjappe kommentarer brukes både til å understreke et poeng, men også for å gi kursdeltakerne en knagg å henge ting på.

Når Vegar nå er ferdig med å undervise gjengen på Lura Bydelshus, tar han turen til Hollywood for å pitche en manusidé han har, så la oss håpe de høye herrer i verdens filmhovedstad er klare for en munnrapp morromann fra Stavanger med ville historier! Gudd løkk, dude!