Het debatt blant varme pizzasnurrer

Det var god diskusjon rundt bordet i matpausen. Skolepolitikk engasjerer! FOTO: Nina Osland

Den 9. mai var det møte i Sandnes unge bystyre igjen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.05.2017 kl 14:31

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Det var gjennomgang av planene våre for debatten “Si din mening: En debatt om skolepolitikk”, og vi bestemte oss for hva vi skulle snakke om i våre 5 minutter før hvert bystyremøte. Det ble bestemt at sentrumsutvikling, og spesielt Langgata var noe å ta opp. Man vil vel ha en trivelig gågate for ungdommen også - med aktivitet?

Mellom slagene hadde vi en matpause med varme pizzasnurrer. Det var for øvrig ikke bare pizzasnurrene som ble varme. Det ble også het diskusjon om skolepolitikk i matpausen! God energi blant medlemmene i SUB, altså!

Vi tok også opp Barnas humanitære fond, og hvordan det skal bli en mer interessant diskusjon på hvilken organisasjon som skal få pengene fra fondet. Vi ble enige om at det var en god idé å ha kortere presentasjoner, samt å informere om at det er mulig å få inn søknader fra andre organisasjoner enn bare de som allerede er med i kandidaturet. Da blir det lettere å treffe blink på hvilken organisasjon som skal få pengene!

PS! Det blir også representanter fra SUB i juryen som bedømmer de to 17. mai-togene i sentrum (Barnetoget og Folketoget), så det gjelder å gjøre det godt på nasjonaldagen!