ANNONSE
ANNONSE

HommerSÅG du den komma?!

Foto: Riskarevyen

Vi har vært på førpremieren til Riskarevyen, med tittelen: "HommerSÅG du den komma?!"

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 13.11.2015 kl 19:05

Riskarevyen har holdt koken i mange år, og selv om Betel ikke var det letteste stedet for oss "utenfra" å finne, så er jeg jammen glad vi lette til vi fant det, for dette var et stykke det var verdt både tid og bensin for å få med seg!

Til tross for litt førpremierenerver som gjorde at skuespillerne innimellom hadde litt hastverk med å få presentert teksten og ikke all artikulering ble like proff, så bar likevel dette preg av å være en PROFF revy!

Bandet var hel-proft(selv om den "greske" rollefiguren til Christian mente det var DE som spilte litt surt og muligens ødela sangopplevelsen litt for oss...) og flere av skuespillerne holdt et så høyt nivå at de kunne gjort seg på den profesjonelle revy-scenen. De ga av seg selv så det holdt, og de fysiske numrene er i stjerneklasse, både virus-rytmisksportsgymnastikk, OL i synkronspising og damer i bikini var herlige, selvuhøytidlige nummer som fikk meg til å brøle av latter.

En god revy skal selvsagt inneholde både humor og alvor, og dette balanserte gruppa bra og ga oss en vakker, men sterk opplevelse i minne-nummeret, der de hedrer 2 ildsjeler de har mistet siden sist... en sterk opplevelse for oss i publikum å få se bilder, film og høre om disse flotte personene, og imponerende av gruppa å orke å la oss få ta del i disse minnene uten å miste stemmen og la følelsene ta overhånd... Så takk, tusen takk...

Innslaget med hederssang til Sandnes var også et seriøst, vakkert og humoristisk innslag, og ja: Vi er kry over Sandnes by... og ikke minst over bydelenes innsats for kultur og revy! Rune Bjerga's regi har nok en gang bidratt til litt mer "lått og løye" i den Sandnesiske hverdagen.

Revyen spilles på Betel på Hommersåk:

28.10 kl.19.30
30.10 kl.19.30
31.10 kl.19.30
06.11 kl.19.30
07.11 kl.19.30

Billetter kan bestiller på 815 33 133 eller www.billettservice.no