ANNONSE
ANNONSE

Honningbarna rocket Barnas by

Helt fra begynnelsen av intervjuet ble vi bedt jeg om å stille "kule spørsmål", ikke vanlige, standard spørsmål. I gjengjeld har de svart med originale svar.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 14.06.2014 kl 10:23

Ungdoms-bandet Honningbarna ble hyret inn til å avslutte Barnas by med en stor konsert. De fikk være backstage på ungdomsklubben L54. Tidligere hadde de sendt inn et par ting de ønsket backstage, vannflasker, brus (osv.) de la også til "en hyggelig overraskelse". Artistvertene skaffet dem da Play Station 4! Da vi spurte om de var fornøyd, fikk vi et rungende "JA" tilbake.

Guttene viste fort sine humoristiske sider i oppførsel og tullete svar. De forklarte at de hadde kjørt kjørt 7 timer i bil, og sto opp kl.7 om morgningen for å rekke frem i tide!

"Ble dere glade da dere ble booket inn for å spille på Barnas by?"
-

Ja, altså det er litt som lille julaften. Det kuleste er jo å spille kvelden før kvelden.

De sier at "warmup-days" er de kuleste dagene å spille på.

De fortalte at de dagen før hadde spilt på en folkesamling på en rasteplass, der publikum sat rundt omkring og drakk øl. Dette hadde gjort dem litt skeptiske, og virket ikke akkurat som en Honningbarna konsert. Men de klarte likevel å snu stemningen slik de ønsket å ha den! Slike kommunale arrangementer har de spilt på før, og de har klart å snu stemningen da også, så de forteller med store glis at de er selvsikre på å spille på Barnas by.

"Dere, er kveldens hovedband, og avsluttet kvelden, hva synes dere om det?"
- Det er alltids stilig å spille sist, og spesielt -etter- en Idol-jente. Så dette blir stas.

"Stand spørsmål, hvorfor kalte dere dere Honningbarna?"
-

GOOGLE IT!

fikk vi ropt tilbake med smil og latter.

Honningbarna forklarer at de er storfornøyd med hva de tjener, og tuller med at de måler sin rikdom i tilgang på brus, energidrikker og spill.

De hadde eg eget telt under konserten der de solgte CD-er, pins, og t-sjkorter. Konserten var vellykket og hele publikum samlet seg vede scenen og rocket med!