ANNONSE
ANNONSE

Invadering av Sandvedparken

Foto: Filip Søndervik Pedersen

Denne uka invaderer 10.trinn på Øygard og Høyland Sandvedparken. Siste uke etter eksamen skal bli en uforglemmelig uke, og alle som vil kan stikke innom!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 29.08.2017 kl 10:45

Dette er forhåpentligvis første gang i en morsom tradisjon, og elevene er i parken fra 12. - 15. juni fra klokken 8.15 til 14.00 hver dag. Arrangementet er offentlig, og alle som vil ta en tur innom er hjertelig velkommen til det.

Onsdag bli det 2 forestillinger på scenen, og dere kan se LIVE-sending fra forestillingen kl.9.00 her på Ung i Sandnes, og forestilling nr. 2 starter kl.11.30, så alle som vil få med seg shower kan enten møte opp i Sandvedparken eller se sendingen LIVE eller i opptak her på nettsiden til Ung i Sandnes.

Det vil være aktiviteter i parken fra klokken 08.15 til 14.00 frem til torsdag, så om showet ikke er av interesse,så finner du garantert noe annet spennende, som Stomp, volleyball, pil- og bueskyting, zipline, luftgevær/friluftsliv, dans og mye mer. Som ungdommene selv sier: "Vi håper og ser frem til masse hyggelig besøk, der du kan delta i masse morsomme aktiviteter."