Lær å lage din egen musikk!

På de neste bildene ser dere musikkstudioutstyret som skal brukes på musikkLAB'en på mandager fremover. FOTO: Illustrasjonsfoto

Nye kultur- og fritidstilbud i Bogafjellhallen

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.04.2018 kl 18:31

Ung i Sandnes
Sandnes kommune
Se bildet større

Har du sansen for musikk, så stikk innom og snakk med musikkglade Audun. Du trenger ikke å ha peiling på dette fra før av. Instruktører er klare for å hjelpe deg! FOTO: Kulturkontoret i Bogafjellhallen

Se bildet større

FOTO: Audun Hiis

Se bildet større

FOTO: Audun Hiis

Se bildet større

De som bare vil synge er også velkomne! FOTO: Audun Hiis

Se bildet større

FOTO: Audun Hiis

Mandag 9. april kl. 17:30 starter vi opp med MusikkLAB på Bogafjell. Dette er for deg som liker å lage musikk, eller har lyst til å lære det. Vi bruker Abelton Live og mekker beats og loops. Vi har med oss flinke instruktører som hjelper deg og egen sanger tilgjengelig om du trenger det.

Audun Hiis er leder for MusikkLAB på Bogafjell og gleder seg til å treffe musikkinteresserte ungdommer. Tilbudet er gratis og ingen forhåndspåmelding. Møt opp på Kulturkontoret i Bogafjellhallen og bli med.

Vi har også Åpen Kafe i Bogafjellhallen hver mandag og torsdag kl. 17:30 - 20:30. Her kan du henge med venner, spille spill eller kjøpe noe godt i kiosken.

Hver mandag kan du også bli med Jenny å bake. Førstkommende mandag er det pizzasnurrer på menyen. Vi har også ulike aktiviteter og konkurranser i aktivitetsrommene. Her er det Johan som er sjefen og leder konkurransene. Det blir både bordtennis, playstation, kahoot og andre ting man kan bli med på.

Dette fortsetter som før:
medieLAB og design/redesign på torsdager. "Endelig fredag" er annenhver fredag (i partallsuker) med full rulle både i idrettshallen og på aktivitetsrommene.

Velkommen til Bogafjell kultur- og fritidstilbud i Bogafjellhallen.
Følg våre facebook og instagram sider for oppdatert info.

https://www.facebook.com/bogafjellhallen/

PS. Ungdommer eldre enn 10.trinn kan bruke musikkstudio i ungdomshuset L54 i Langgata, Sandnes sentrum. Gratis for ungdommer. Se artikkel: http://ungisandnes.com/nyheter/studiolab-lyden-av-sandnes/19.565