ANNONSE
ANNONSE

Lokale UKM-artister på ungdomsfestivalen Urban Street

Mari Stedje og Ida Kathrin Refsnes oppfordrer ungdom til å komme på Urban Street-festivalen - utenfor ungdomshuset L54 ved Gamlatorget og Birger Burger. Foto: Solveig I. Engelsen

I tillegg til sangduoen Ida & Mari, så deltar også danserne Mixcrew, sangartisten CTB og låtskriver/sanger Kemiola. Felles for alle disse er at de tidligere har deltatt på UKM Sandnes.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

- Vi gleder oss veldig til å opptre på utendørsscenen midt i gata i Sandnes sentrum lørdag 16.juni. Det blir annerledes enn det vi har gjort før - og masse mer folk. Sangene vi skal synge finnes på hitlistene, så derfor håper vi at tilskuerne også vil synge med. Det er kjempekjekt å synge når det blir allsang blant publikum, sier de unge Sandnesartistene Ida & Mari.

De har kjent hverandre siden de var bittesmå, er i slekt og øver hjemme hos hverandre. Det er Mari som er musikeren, og hun trakterer både gitar og piano. Ida elsker å synge og opptre, noe hun også får mye erfaring med på Vågen vgs der hun går første året på musikklinja. Mari går til vanlig på kokkelinja på Bryne vgs.

I disse dager er de veldig i vinden. I tillegg til gratisfestivalen Urban Street, så skal de også opptre i Sandvedparkfestivalen for ungdomsskoler, Barnas By og på bursdagsfester.

Bestevennene har tidligere deltatt på UKM Sandnes. - Det er så kult at UKM (Ung kultur møtes) også kan fortsette utenom selve UKM-forestillingene. Slik som nå på lørdag der flere UKM-artister skal delta på årets Urban Street-festival. Det blir kjempegøy å treffe igjen UKM-folk og oppleve forskjellige musikkuttrykk og dans sammen med mange andre ungdommer i Langgata, avslutter jentene før de haster videre til et annet sangoppdrag denne gang på en hagefest.

https://www.facebook.com/urbanstreetfestival/

Les mer om artisten CTB i L54-studio:
http://ungisandnes.com/nyheter/studiolab-lyden-av-sandnes/19.565