ANNONSE
ANNONSE

Lover spektakulært show på Urban

Både Division og logojakkene er klare for Urban Street. Foto: Thomas Gulbrandsen

Dj-gruppa Division har sin første offisielle spillejobb på Urban Street-festivalen lørdag 16.juni i Sandnes sentrum.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 15.06.2018 kl 19:30

Brødrene Thomas og Simen Gulbrandsen har jobba med musikk litt hver for seg, men for 2-3 år siden satte de i gang sammen med å lage sin egen dansbare musikk inspirert av ulike listepoplåter.

- All slags type musikk innen pop, futurepop og futurebass er noe vi liker. Gruppene Zedd, Marshmello og Axwell & Ingrosso er noen av de som inspirer oss når vi lager musikk i studioet vårt, sier guttene.

- Vi har spilt rundt på steder i distriktet som ungdomshusene Metropolis i Stavanger og L54 i Sandnes. På sistnevnte ungdomssted ble det stor suksess med neonparty og massevis av folk! Det beste spillestedet så langt var nok Landstreffet 2017 - russetreffet i Kongeparken, forteller guttene. - Der varmet vi opp for Küngs og det var skikkelig kult.

Det var storebror Thomas (20 år) som første startet opp som dj. Da han var yngre fikk han tak i en gammel dj-miksepult for CD-plater og satte i gang med god gammeldags discjockey-spilling på forskjellige plasser i omegn. Etter hvert kom Simen (18 år) også med.

Simen jobbet litt sist høst som produsent i MER-musikkstudio i Oslo. Der lærte han utrolig mye innen det å lage egne låter. MER-studioet har kjente artister som Alan Walker, Kaveh, Vinni og K-391 i stallen sin.

- På Urban Street-festivalen blir det god gang og veldig bra dj-jobbing. Dette er ikke noe vi bare sier, det kommer helt sikkert til å bli topp musikkstemning. Det eneste som
blir litt dumt er at det er for mye dagslys til å kjøre lysshow, avslutter Trones-brødrene som nå bor på Ganddal.

Spotify link til sangen (So Fire ft. Max Landry)
https://open.spotify.com/track/4VdffX9WhlYpBXPCZX5DSi?si=k3d45hVqTQKGE8adYa4Rbw

Mer info om Urban Street-festivalen her: https://www.facebook.com/urbanstreetfestival/