ANNONSE
ANNONSE

UKM møtte juletreet på Lurahammaren

Disse jentene fra 8.trinn syns det var kjempeinteressant å høre om UKM. Noen av de er også klare for å melde seg på UKM 2018 i Sandnes. Foto: Hakim på Lurahammaren ungdomsskole

Forventningsfulle skoleelever på Lurahammaren ungdomsskole fikk en smakebit av UKM onsdag 13.12.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Da lyden av UKM-filmen Sandnes 2017 bredte seg utover skolegangene, så var det mange nysgjerrige elever som kom sigende inn mot mediateket og UKM-standen.
I lyset av det skinnende juletreet fikk elevene et friminutt fylt av korte UKM-øyeblikk av tidligere års forestillinger filmet på Kinokino.

Noen av elevene hadde deltatt tidligere og var glade for å kunne melde seg på igjen, mens andre syns bare det var herlig å se kulturungdommer fra Sandnes opptre på filmen.

Spesielt kjekt var det at mange av de nye elevene fra 8.trinn var svært interesserte og stilte mange spørsmål om UKM. Det ser ut til at det kan komme påmeldinger både innen kunst, arrangør, media og sang fra Lurahammaren ungdomsskole til UKM 2018.
Deltakere må huske å melde seg på innen 17.januar 2018.

Akademiet vgs hadde også besøk av UKM onsdag 13.12, så nå har alle de kommunale ungdomsskolene og de videregående skolene i Sandnes fått informasjon om UKM.

UKM Sandnes er også på facebook: https://www.facebook.com/ukmsandnes/

Påmelding og info: https://ukm.no/ (Klikk inn videre på "Rogaland" og deretter "Sandnes")

For å se filmklipp fra UKM Sandnes 2017 så må du gå inn på det enkelte innslaget som ligger ute på tvsandnes.no: http://tvsandnes.no/category/ungisandnes/
eller på youtube: https://www.youtube.com/ungisandnes
(HUSK Å SKROLLE ET STYKKE NED PÅ SIDEN.)

Se også filmsnutter fra UKM Sandnes 2016:
https://www.youtube.com/watch?v=z4ACMAzJURY&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=25ZPRXdO-do&feature=youtu.be