ANNONSE
ANNONSE

Morgan Sulele likes Sandnes

Morgan Sulele poserer i L54 sammen med Øystein Nygård som var filmfotograf for TV Sandnes på årets Urban Street-festival. Foto: Solveig I. Engelsen

"Jeg syns det var utrolig gøy å spille på Urban Street-festivalen", sier artisten Morgan Sulele.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Ungdomsfestivalen "Urban Street" med dansebattle, konserter og skumparty ble nylig avholdt i Sandnes. Deler av Langgata ble sperra av og bilene ble erstattet med stor scene, dansematte og partytelt. I løpet av festivaltimene fra kl 15-22 var ca 1000 folk innom gratisarrangementet.

Popartisten Morgan Sulele avsluttet det hele sammen med sine artistvenner Oral Bee og Mr. Pimp Lotion.
- Jeg er strålende fornøyd med kvelden, sa Morgan Sulele rett etter konserten. Publikum lagde bra liv og sang med på omtrent hver eneste låt. Super stemning, selv om det selvsagt var litt kipt med regndråper, men sånt skjer når man spiller utendørs og det er lite man kan gjøre med det.

- Nå er jeg midt oppi en travel konsertsommer der jeg skal reise rundt i hele landet. Det blir mye reising på kryss og tvers hele sommeren med opptredener på festivaler, markeder og sommerkonserter. I Sandnes har jeg spilt to ganger før - for noen år siden utenfor Sandnes kulturhus og en annen gang på et russetreff/russekro.

-Det har vært en super dag på Urban Street-festivalen. Vi har blitt tatt godt imot av de unge arrangørene og har hatt en fin kveld i L54 og området utenfor.

- Sceneområdet midt i gata og plassen ved siden var et flott sted å spille. Dette er absolutt et bra område for konserter og ulike festival-aktiviteter for ungdom i Sandnes og omegn, avslutter Morgan Sulele.

Se filmopptak fra Urban Street-festivalen: http://tvsandnes.no/ Se magasin 3.