Danset på scenen med Bieber

Suie Ann Lee(14) fra Sandnes lyktes ikke å komme med i dansegruppa som skulle danse med Bieber i Oslo, men SÅ fikk hun en uventet melding...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.10.2016 kl 09:21

Ung i Sandnes
Sandnes kommune
Se bildet større

FOTO: Suie Ann Le

Se bildet større

FOTO: Suie Ann Le

Suie Ann Le har danset i 2 år, og mange har kommentert hvor fort hun har utviklet seg. Som hun selv sier: -Dans er min lidenskap og dans er akkurat som å puste for meg.

Noen dager før Justin Biebers konsert i Oslo postet Mona Berntsen et innlegg på Facebook som sa at hun var på jakt etter 8 dansere under 15 år, disse skulle få danse med Bieber Team og Justin Bieber på konsert i Oslo 23. eller 24. september. Dermed gikk Suie Ann i gang med å få laget en audition video som hun sendte inn 17. september. Hashtaggen #PurposeTourChildrenOslo ga henne flere hundre views allerede første dag, og over 900 kommenterte på FB og Instagram for å heie henne frem. Men det var ikke nok, og når hun innså at hun ikke var en av de utvalgte, ble den unge jenta knust, drømmen om å danse med Bieber brast. Men Suie Ann er ei jente med hodet skrudd på rett, og begynte raskt å fokusere på hvor stort det hele hadde vært, med all oppmerksomheten og positive tilbakemeldinger hun kunne leve videre på.

24.september, samme dag som hun hadde håpet å stå på scenen med JB tikket det inn en mail, en mail som skulle forandre hele livet hennes. Det viste seg nemlig at Mona og teamet likte videoen hennes så godt at de ville ha henne med, men ikke i Oslo, nei; I Helsinki(Finland)! Så morgenen etter var en lettere sjokkert og overlykkelig Suie Ann på vei til Finland.Hun har hatt danseteamet til JB som inspirasjon så lenge hun har danset, og har lenge drømt om å få møte dem, og nå skulle hun også få danse med dem! Oh'Lykke!

Nå er hun hjemme i Sandnes igjen, og forandringen er stor... Drømmen om å gjøre stor karriere innen dans er sterkere enn noensinne, og hun håper at historien hennes kan inspirere andre til å våge, og ikke minst tro på seg selv. For drømmer KAN gå i oppfyllelse... ;-)

Ønsker du kontakt med Suie Ann Lee? Sjekk ut Instagrammen hennes @suiele, eller kontakt oss, så skal vi videreformidle kontaktinfo.

Nøkkelord