ANNONSE
ANNONSE

Magasin: episode 6 - Smeaheia barneskole forestilling

7.trinn ved Smeaheia skole satte opp forestillingen "Stine og Erlend og den mystiske profetien" på Lura bydelshus. Ungisandnes.com dekket selvsagt arrangementet!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 17.11.2015 kl 15:01

Mobil?

Bydelshuset har mange rom som passer til ulike aktiviteter. Teatersalen har amfi, scene og lysrigg og kan brukes til danse-og teaterforestillinger, men også til større fester (dekketøy til 80). Musikkrommet er egnet til diskotek, danse- og bandøvinger. Kafé-lokalene passer til møter, kurs, klassefester/bursdagsfeiringer(opp til 16 år), feiring av runde dager o.l., det har plass til ca.40 stk. Til fester leies ofte kaféen ut sammen med musikkrommet(disko-rommet).

Kaféen er en sosial møteplass hvor det er mulighet for ulike aktiviteter som bl.a brettspill, fussball og man kan låne danserommet gratis i åpningstiden, etter avtale.
Det selges varmmat, kaker, kaffe, te, snop, brus, milkshake, men det er ingen kjøpeplikt for de som kommer innom kaféen.

Det er på Lura Bydelshus vi i ungisandnes.com har vår hovedbase også, med filmutstyr, Tricaster, redaksjonsrom og greenscreen-rom.

Åpningstider:
Onsdag og torsdag fra kl. 17.00-20.00