ANNONSE
ANNONSE

Nye dansekurs 2018 med House of Dance

God energi blant unge HoD-dansere. Foto: ungisandnes.com

Påmeldingen har startet for å delta på bydelsdanseskolene i regi av HoD som har kurs på Riska fritidssenter, Bogafjellhallen, Lura bydelshus, Ganddal fritidssenter og L54 ved "Junior Academy".

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 10.01.2018 kl 11:02

Alle dansekursene starter opp igjen i uke 3. Elektronisk påmelding, informasjon og priser får du her: http://www.houseofdance.no/

House of Dance (HoD) tilbyr danseklasser fra 1.klasse til voksen. Dansestilen er hiphop, street og urban. I uke 3 er det gratis prøvetime.

150 danseelever øvde rundt omkring i bydelene i høst. De hadde en flott avslutningsforestilling rett før jul på Lura bydelshus.

Vår unge journalist Hakim var tilstede og gjorde noen intervjuer med de unge danseaktørene:

Etter første forestilling spurte vi Ingrid på 10 år hvordan hun følte seg da hun danset på scenen: - Jeg hadde det gøy og var ikke redd i det hele tatt. Jeg har øvd lenge på dansen, og det har vært kjempekjekt å øve på dansetrinnene på danserommet i Bogafjellhallen.

Rett etter den andre forestillingen så spurte vi Arian på 14 år hva han følte etter opptreden: - Jeg syntes det var veldig kjekt. Det var ikke skummelt, på grunn av at dette har jeg gjort flere ganger før. Ellers så var det ganske kult å opptre på juleforestillingen.
Arian er en av noen gutter som danser med House of Dance på Lura bydelshus. Totalt var guttene i mindretall på danseforestillingen, så det var ganske "narly" at de var med og dansa.

Vi møtte også Marie på 11 år etter den andre forestillingen: - Jeg synes det var morsomt, og det var ikke skummelt å danse foran så mange publikummere. Det var gøy å danse med alle de andre. Marie går både på "Junior Academy" som øver på ungdomshuset L54 og på vanlig danseklasse i Bogafjellhallen. Hun har danset siden hun var 4 år og har derfor mye erfaring fra dansing. Tidligere har hun danset ved kulturskolen, men hun sluttet der fordi hun syns House of Dance var mye bedre.

To flotte framføringer avsluttet høstsemesteret. Det var god stemning både på scenen og blant publikum i salen. Alle danserne gjorde det bra og syns det var gøy å vise fram det de hadde øvd på så lenge.