ANNONSE
ANNONSE

Nytt ressurssenter - også for ungdom

Musikkinnslaget med Marius, Nora, Amelia og Angelina fra Øygard ungdomsskole gledet inviterte gjester på åpningen av Ressurssenteret for barn, ungdom og familier i Sandnes. Foto: ungisandnes.com

Med vakker sang og pianospill bidro musikalske elever fra Øygard ungdomsskole til å gjøre åpningsdagen ekstra hyggelig!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 15.01.2018 kl 12:42

Vi traff på noen ungdommer som var tilstede da det nye Ressurssenteret ble åpnet i Strandgata 147. Der kan ungdom og deres familier få hjelp, blant annet av Psykisk helseteam for barn og unge. Og når både rådmann Bodil Sivertsen og leder av barnevern Silje Nygård sa i sine taler at det skal bli større fokus på psykisk helse, så lover dette godt.

Er dere ungdommer opptatt av psykisk helse? - Ja, vi er det. Vi har litt om psykisk helse på skolen, men vi ønsker å lære enda mer om hva det egentlig er, svarer de.

De vet ikke så mye om Ressurssenteret, men kjenner til oppsøkende ungdomsteam.
- Vi syns det er veldig flott å få besøk av ungdomsteamet på skolen. Når de har holdt foredrag om nettvett og sosiale medier, er det veldig kjekt å høre på. De er så gode til å snakke om ting vi ungdom holder på med at vi ikke tenker på at de er mye eldre enn oss, forteller de.

Øygardselevene framførte sangen "Pianoman" av Billy Joel. Denne framførte de også på skoleforestillingen sist høst. - Det at skolen vår arrangerer skoleforestilling og revy er noe som er veldig bra for skolemiljøet vårt. Dette er noe som alle elevene er med på - enten foran eller bak scenen. På den måten blir vi kjent på tvers av trinnene og det gjør det mye tryggere å være elev ved skolen, avslutter de ivrig.