ANNONSE
ANNONSE

Sandnes-UKM'ere reiser til fylkesfinale!

20 UKM-deltakere fra Sandnes reiser fredag 28.april til Tysvær for å representere Sandnes i UKM Rogaland. De har en flott helg framfor seg!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2017 kl 20:04

"Alle MÅ være klare med all bagasje, kostymer og noter på Byterminalen i Stavanger litt over klokka 17 i morgen fredag, sier reiselederne Stine og Anna meget bestemt!
"Kystbussen venter IKKE på oss. Den kjører presis klokka 17.15"!!!

Reiselederne har hatt møte med deltakerne tidligere denne uka. Der fikk UKM-ungdommene vite om alt det spennende de skal få være med på. Det blir workshoper, konserter, jamsessions og ikke minst skal de delta på UKM-forestillinger. Noen skal være i media- eller tekniske grupper og andre skal delta med musikk, dans, kunst eller dikt. Ungisandnes.com ønsker alle UKM'erne fra Sandnes lykke til!

Les mer om UKM Rogaland 2017 her:

http://ukm.no/rogaland/

UKM Rogaland 2017 arrangeres i Tysværtunet kulturhus på Aksdal i Tysvær kommune kommende helg.
Foreldre, slekt, venner og andre har mulighet til å kjøpe billetter til 3 ulike forestillinger. Disse er lørdag 29.april kl 18 og søndag 30.april kl 10 og kl 13.

I slutten av juni 2017 skal UKM for hele Norge arrangeres i Sandnes. Da vil bysentrum oversvømmes av 500 UKM-ungdommer med dialekter fra hele landet.