ANNONSE
ANNONSE

Skatepark åpnet på Bogafjell 19.mai.

Skateparken kom endelig på plass rett før 17. mai og blir her prøvesparket igang! Foto: Audun Hiis

- Ungdom i bydelen er kjempeglade! De har stått på i flere år med å planlegge og arbeide for å få til skateparken. De har deltatt aktivt via elevråd og bydelsutvalg - og jobbet nært med både Idrett og Kultur i Sandnes kommune sier en fornøyd kultur- og fritidskonsulent Audun Hiis.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 22.05.2017 kl 21:27

Den offisielle åpningen skjedde 19.mai kl 19 ved leder i Bogafjell bydelsutvalg Guttorm Stangeland og kultursjef i Sandnes Therese Hauger. Etterpå ble det et 30 minutters skateshow i regi av "Session" med 6 profesjonelle skatere, konkurranser med kule premier og "giveaways" til publikum.

Skateaktivitetene i parken var en del av det store arrangementet «Full Action Bogafjell» som er et samarbeid mellom Kultur, KRIK, Bogafjell speiderne og Bogafjell kirke. Det ble masse aktiviteter både ute og inne i Bogafjellhallen og Bogafjell kirke den kvelden. Alt fra paintball i skogen til rappelering fra kirketårnet. Inne i Bogafjellhallen var det kafe og diskotek, klatring og mye annen moro.

På åpningskvelden var skateparken på baksiden av Bogafjellhallen mest tilrettelagt for de som brukte rullebrett. Senere kunne den selvsagt brukes av både de som bruker sparkesykkel og rulleskøyter. Ungdommene på Bogafjell ønskes lykke til med sitt nye samlingssted og med den fantastiske utsikten utover Stokkelandsvannet kan de skate seg inn i solnedgangen mang en kveld fremover.
"Bare husk sikkerhetsutstyr", avsluttet den kommunale kulturarbeideren Audun før han hastet videre med å ordne til vårens store happening for ungdom på Bogafjell.

Se hva som skjer her: www.facebook.com/bogafjellhallen