ANNONSE
ANNONSE

Småjobbsentralen

Småjobbsentralen er en plass der ungdommer mellom 14 og 17 år kan komme og få arbeid.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 19.06.2015 kl 15:16

I fjor var det stor pågang på småjobbsentralen, så det er lurt å være tidlig ute for å få arbeid. Alle som vil arbeide skal få lov til det, så vi lager lister slik at alle som vil jobbe kan det.

Når du kommer ned til småjobbsentralen, som ligger i ungdomshuset L54, får du med deg et skjema som du som ungdom skal ta med til foreldrene dine slik at de kan skrive under på at det er greit at du jobber hos oss. Når du har levert dette skjemaet legger vi deg inn i databasen vår og du er klar til å jobbe! Da er det bare å vente på et oppdrag.

På grunn av den store pågangen er det ikke alle som får jobbe hver dag. Derfor planlegger vi ulike aktiviteter som de gjenværende ungdommene kan være med på. Disse aktivitetene varierer fra dag til dag, slik håper vi at vi har aktiviteter for noen og enhver. Hvis du bare vil møte opp for å være med på aktivitetene trenger du ikke melde deg opp for jobbing heller.

Jobbene vi deler ut skal være enkle slik at du ikke trenger å ha fagutdanning for å klare jobben. Arbeidsoppgavene kan være for eksempel å klippe gress og luke i hager, male gjerder, lufte hunder eller mate kjæledyr, gå på handletur, vaske biler og rydde garasjer og lignende. Arbeidsgiver, eller oppdragsgiver, skal gi lønn på minimum 85kr i timen som betales kontant etter oppdraget er utført (for oppdrag som varer i flere dager) eventuelt hver dag. Vi har åpent fra 09.00 til 15.00 fra mandag til fredag fram til og med 31. juli og kafe har vi fram til 16. juli.

Hvis du har en jobb til oss kan du ringe Småjobbsentralen på 959 45 969 eller sende oss en e-post til ungjobb.fritid@sandnes.kommune.no.

God sommer!

Nøkkelord