ANNONSE
ANNONSE

Sprudlende Lura ungdomsrevy

Sladrekjerringå lurer rundt på Lura. Foto: Solveig I. Engelsen

"Pass på di egå rau" heter forestillingen som i disse dager vises av ungdomsrevyen på Lura bydelshus. Få raua i gir og dra dit du også!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 26.01.2018 kl 08:21

Nok en gang leverte ungdommene en revy som stadig lot oss trekke på smilebåndene. Med stor spilleglede og entusiasme gav de den fullstappede salen en forestilling med alt det en skikkelig revy bør inneholde: En herlig gjennomgangsfigur i form av Sladrekjerringå og hennes mangfoldige innblandinger i nabolaget, pussige situasjoner på ferie, panikk hos legen, surr i ord i barnehagen og ulike utfordringer i ungdommers hverdagsliv.

Den eldgamle gjengen på gamlebenken har overlevd fra år til år og er utrolig morsomme med alle sine skavanker. Det var også humrende gjensyn med polakken, Køkki og Leffa, i tillegg til andre nye rollefigurer.

Likevel, der revygruppa virkelig fikk vist seg fram var i flere fantastiske fellesnumre der den ene sangstemmen overgikk den andre. Dansende til god koreografi i flotte kostymer var disse innslagene store opplevelser.

Selv om Lura ungdomsrevy har fått god hjelp av profesjonelle krefter (tekst, regi, koreografi, sang og kostymer) for å utøve sin scenekunst, så må også en stor del av takken tillegges den store og frivillige innsatsen som foreldre gjør.
Alt dette gode samarbeidet til tross; det er de unge skuespillertalentene selv som bidrar til det levende unge revymiljøet på Lura bydelshus.