UKM dekkes LIVE

 

7.februar kl.18.00 braker årets UKM løs på KinoKino. For de som ikke har anledning til å ta turen innom, kan dere likevel følge med på hva som skjer herfra.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.04.2015 kl 21:03

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Bildeserie

Bildegalleriet oppdateres fortløpende!!!

 Foto: Edward Svihus
Se bildet større

Anna Shirin startet showet. FOTO: Edward Svihus

Se bildet større

Benedicte og Aron i aksjon... FOTO: Edward Svihus

Se bildet større

Mosilodi som en ung Michael Jackson FOTO: Edward Svihus

Se bildet større

Mosilodi med klassiske Michael Jackson-moves FOTO: Edward Svihus

Se bildet større

FOTO: Edward Svihus

Se bildet større

FOTO: Edward Svihus

Se bildet større

Ane og Kine FOTO: Edward Svihus

Se bildet større

T.E.A.M. i aksjon FOTO: Edward Svihus

Se bildet større

Kortfilmvisning FOTO: Edward Svihus

Se bildet større

DMA in da house! FOTO: Edward Svihus

Se bildet større

Bakgrunnsanimasjon til låta Trygve Taranger hadde komponert FOTO: Edward Svihus

Se bildet større

"Someone To Blame" FOTO: Edward Svihus

Se bildet større

M4dzi satte opp tempoet FOTO: Edward Svihus

Se bildet større

"Ancient World Order" satte sluttstrek for årets UKM FOTO: Edward Svihus

Se bildet større

So'Fly Crew FOTO: Edward Svihus

Se bildet større

Maren Vedøy FOTO: Edward Svihus

Ungisandnes.com vil dekke hele UKM, og UKS streames direkte, så det er ingen grunn til å være trist og lei selv om man ikke har sjansen til å være tilstede i salen under showet! Men vi oppfordrer selvsagt alle til å ta turen innom, og vær ute i god tid så dere får gode plasser, og i tillegg kan ta en runde innom kunstutstillingen i 1.etasje(gratis inngang). Billetter til showet koster 50,- for alle under 20 år, og 100,- for de over. Etter showet er det nachspiel på L54, så få på deg finstasen og kom!

Innslagene(oppdateres fortløpende):

1. Anna Shirin åpnet showet med en nydelig tolkning av "All I ask of you" fra musikalen Phantom of the Opera, og vi satt igjen med gåsehud...

2. Benedicte fortsatte med en råååå stemme og rocka salen, akkompagnert av Aron...

3. Ingri Haaland sang sin versjon av "Hallelujah", med rå, barske partier, og sarte, vakre toner som viste et tonn med følelser.

4. Mosilodi danset til en kompilasjon av Michael Jackson-låter og moonwalket oss inn i en svunnen tid.

5. STAR Productions ved Stig Andre viste oss en reportasjefilm fra arrangementet "Skrekkens gård" i forbindelse med Halloween på Varatun Gård.

6. So'Fly Crew fikk publikum til å poppe i stolene med sin energiske dans, vi svetter nesten like mye som gutta på scenen etter denne opptredenen!!

7. Ingrid H Lyse og Tonje Bringedal sang en nydelig ballade og fikk oss ned på jorda igjen, og sammen med Thanh Nguyen's gitarspill gjorde det hele nummeret til en herlig og avslappende opplevelse.

8. Jentene i Essential Crew økte tempoet betraktelig med sin hip hop-dans og enorme energi på scenen, danseglede på høyt nivå!

9. Maren var nervøs før hun gikk på, men det påvirket IKKE opptredenen, og hennes versjon av "Try" ga oss nesten tårer i øynene, så vakkert var det...

Puh, en liten pause var noe vi trengte for å lande litt, og for å få nettet opp og gå igjen... Men etter pausen er det full rulle igjen:

10. M4dzi raste i gang med sin egen dubstep/electronic-låt, og publikum lot seg både rive med og imponere!

11. T.H.E.A.M. kjørte opp energien nok et hakk med sin heseblesende og velkoreograferte hip hop, et dyktig crew vi nok vil se mer fra!

12. Gutta i DMA ga alt, og hadde en spennende koreografi som ga oss et spennende show gjennom dansen sin! Herlige moves og digg energi...

13. Ana og Kine fra Lura har potensiale og spennende stemmer, er ikke redde for å leke med mulighetene, bare synd at lydsporet ikke helt fulgte opp, men det så publikum glattbort ifra og ga jentene stor applaus!

14. Vidar.Taranger lot oss lytte til sin komposisjon og fikk oss til å dibbe med foten og danse på stolene, herlig låt!

15. Vi fikk se kortfilmen til Andreas, Tonje og Leah, vi kjente oss vel igjen de fleste av oss... ;-)

16. Trygve Taranger presenterte selv sitt bidrag: Instrumentalmusikk. Behagelig,mellomtempo,glad-låt... Vi fortjente denne deilige, musikalske "len-deg-tilbake-og-slapp-av"-låten nå...

17. Post-punk-bandet "Someone To Blame" spiller sin første gig sammen, la oss ikke håpe det er den siste!!! For coverlåta "When I come around" løfta taket på KinoKino, og bassen rista valkene til undertegnede, og fikk samtlige føtter i publikum til å trampe takten.

18. Ancient World Order fikk gleden av å avslutte showet med sin RapRock, og den egenkomponerte låta og energien til vokalisten enhasjerte publikum, og det var synlig headbanging både på scenen og uti salen! Herlig avslutning!