UKM SANDNES - akkurat nå - del 2

Konferansier Skinner skal få publikum og UKM'ere til å juble! FOTO: Solveig Engelsen

Ung kultur møtes akkurat nå på scenen!!! Vi ønsker alle UKM scene-deltakerne lykke til og "break-a-leg"! 23 innslag med sang, film, musikk, dikt og dans i en stappfull sal i Kinokino.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.02.2017 kl 16:17

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Konferansier Skinner skal binde det hele sammen både ved å holde koken blant publikum og gi alle utøverne en god start på sine sceneinnslag. Skinner deltok også i fjor som sanger, men var ikke fornøyd med fjorårets innsats. "Denne gangen skal jeg gjøre det bedre, for nå kan jeg i hvert fall sangen", sier han. Hvorfor ville du også være konferansier? "Jeg liker utfordringer og trives godt med å snakke. og... jeg har ikke sceneskrekk!!! Dessuten likte jeg veldig godt UKM-konseptet. Siden ingen andre meldte seg på til å være konferansier, så tok jeg sjansen på å gjøre begge deler med masse energi". Hans mål for kvelden er å lage masse positivt bråk og få publikum til å juble.

Det er flere andre som også kjører dobbeltløp i årets UKM. Noen deltar både på utstilling og scene, mens andre deltar med egenprodusert film samtidig som de er med i UKM media.

Abonner på våre Youtube-kanaler: Ung i Sandnes, medieLAB, TV Sandnes.