ANNONSE
ANNONSE

UKM til Gand vgs og Høle ungdomsskole onsdag 29.nov.

Dansegruppa "The Mixtape" fra Sandnes danser på UKM-landsfestivalen 2017 (som faktisk var i Sandnes) Foto: Solveig I. Engelsen

Elever på disse skolene bør møte opp i kantine/vestibyle og se hva som skjer når UKM (Ung kultur møtes) er på besøk i det store friminuttet.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 08.12.2017 kl 16:13

På UKM-standen kan du sjekke ut alt det spennende du kan være med på når UKM arrangeres i Sandnes 1,-3.februar 2018. UKM-ekspertene fra kulturavdelingen i Sandnes kan hjelpe deg med å svare på spørsmål, vise deg UKM-filmopptak, hjelpe deg med påmelding og annet.
Du kan være med som arrangør, deltaker eller publikummer. Dersom du vil være arrangør eller deltaker, så må du melde deg på før fristen 17.januar 2018.

Som arrangør kan du hjelpe til på UKM-arrangementet den dagen det er UKM. Vi trenger også noen til å være med i en mediagruppe (filmdokumentasjon og foto).
Det blir selvfølgelig ingen UKM uten deltakere på utstilling eller scene. Det kan meldes på både enkeltpersoner og grupper.

Utstillingsgjenstander kan være laget hjemme, på skolen eller et annet sted. Gjenstandene kan for eksempel være: foto, maleri, tegninger, figurer, film (både vanlig film og animasjon), graffiti, skulpturer, origami (papirbretting) og mye mer. Utstillingen vises i flotte og proffe lokaler på Kinokino.

På scenen kan du opptre med teater, sang, trylling, dans, buktaling, sketsjer, musikk (både klassisk, rock, pop og annet), sjonglering, standup og mye annet som kan være gøy å vise fram for et publikum. Man kan opptre solo eller i gruppe/band. Liker du å snakke mye, så trenger vi også en konferansier eller flere.

Flesteparten av ungdomsskolene i Sandnes hatt besøk av UKM i løpet av november. De resterende skolene vil få besøk i løpet av desember. Følg med på datoer som legges ut.

Dato for skolebesøk til ungdomsskoler og videregående skoler i Sandnes:
Onsdag 29.november Høle ungdomsskole
Onsdag 29.november Gand videregående skole

Fikk du ikke med deg UKM-standen på din skole, eller ønsker du å vite noe mer om UKM, så sjekk ut https://ukm.no/
Disse skolene er allerede besøkt: Fredag 10.november var UKM på besøk på Øygard ungdomsskole. Onsdag 15.november Høyland ungdomsskole. Onsdag 15.november Vågen videregående skole. Onsdag 22.november Lundehaugen ungdomsskole. Mandag 27.november Skeiene ungdomsskole. Tirsdag 28.november Riska ungdomsskole

UKM Sandnes har egen facebookside: https://www.facebook.com/ukmsandnes/

Vil du vite mer om UKM Sandnes eller UKM Norge: https://ukm.no/

Ønsker du å se filmklipp fra UKM Sandnes 2017, så må du gå inn på det enkelte innslaget som ligger ute på tvsandnes.no: http://tvsandnes.no/category/ungisandnes/
eller på youtube: https://www.youtube.com/ungisandnes
(HUSK Å SKROLLE ET STYKKE NED PÅ SIDEN.)

Se også filmsnutter fra UKM Sandnes 2016:
https://www.youtube.com/watch?v=z4ACMAzJURY&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=25ZPRXdO-do&feature=youtu.be

Se også denne artikkelen om UKM: http://ungisandnes.com/nyheter/ukm-kommer-til-din-skole/19.582

Denne artikkelen er skrevet i samarbeid med Hakim fra Lurahammaren ungdomsskole.