Urban Street Festival var en suksess

Dance-battle FOTO: Siri Hagen

Vi hadde jammen meg husket å bestille godt vær, så alle kunne kose seg på festival på Ruten, for kl.18, når festivalen var over, Da kom regnet...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.06.2015 kl 19:45

Ung i Sandnes
Sandnes kommune
Se bildet større

FOTO: Nico D

Se bildet større

Skatere i Norges-eliten i aksjon på Ruten FOTO: Siri Hagen

Vinden blåste over ende teltet til lydmikserne, og ungdommene i crewet lempet på med vekter rundt teltstengene til de så mannen med ljåen!

Hele dagen var det liv og røre på festivalen, med god musikk fra scenen, deilige pølser og lapper i mat-teltet, cheerleader-oppvisning, gratis sjongleringskurs, skate-konkurranse, dance-battle og ikke minst med LIVE studio i teltet til www.ungisandnes.com. En haug med ungdommer og voksne var i sving for å skape et kjempearrangement!

På scenen var det alt fra lokale talenter til kjendisen Nico D, som i tillegg til å skape liv med bl.a. hit'en "Engel" fremførte sin nye singel "Stormøye" som ikke slippes før på mandag. Selv om det var god plass foran scenen, så var det mange innom og fikk med seg god musikk, action fra Black Diamonds, skatere og dansere.

Vi ser frem til neste års arrangement, og da kan vi feire 5-årsjubileum for Urban Street Festival!

Fikk du ikke med deg festivalen? Fortvil ikke, vi legger ut opptak fra sendingen vår her på www.ungisandnes.com.

PS: Planen var å holde dere oppdatert med artikler her inne underveis, men vi måtte prioritere den ene nett-kanalen vi hadde til å streame... ;-)