ANNONSE
ANNONSE

UKMturne- bli med og meld deg på.

Besøk på Øygard Ungdomsskole

Lokalmønstringen vil foregår 6.- og 7.februar 2015 på KinoKino i Sandnes. Vi har besøkt ungdomsskoler for å fortelle om UKM og oppfordre kreative ungdommer til å melde seg på og vise hva de kan.Påmeldingen starter 1. desember. På mandag 24.november besøker vi Skeiene ungdomsskole.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 05.12.2014 kl 12:20

Hva er ukm?
UKM (Ungdommens Kulturmønstring) er mange små lokale festivaler(konkurranser) hvor ungdom kan delta med alle slags kulturelle innslag. Det kan være musikk, dans, maleri, tegning, foto, film, gjøgling, diktlesing, skulptur og mye annet. På vår Facebookside: ukmsandnes kan du se film og bilder fra UKM2014.

Hva skjer hvis du går videre?
Hver kommune sender kvalifiserte ungdommer videre til en fylkesmønstring som representanter for sin kommune. Hvert fylke sender i neste omgang ca. 30 deltakere til den nasjonale UKM-festivalen.

Hvem kan delta på UKM?
Alle ungdommer under 20 år kan delta på UKM. I Sandnes kan du delta fra du er 13 år.
Fyller du 13 eller 20 i år? Du kan delta på UKM fra det året du fyller 13, og til det året du fyller 20. Blir du for eksempel 13 i september, kan du delta på mønstringen i februar, ikke noe problem!

Hvor kan du delta?
Du kan bare delta på mønstringer du har tilhørighet til, altså at du bor i kommunen/bydelen, går på skole der eller lignende. Er du usikker på om du kan delta, sjekk ut ukm.no

Nøkkelord