ANNONSE
ANNONSE

Sandnes Atletklubb i Lurahallen

Bildet er lånt fra nettsiden til Sandnes Atletklubb. Foto: Sandnes Atletklubb

Sandnes Atletklubb er et idrettslag som driver med styrkeløft. Klubben har eget treningslokale i Lurahallen med trening hver dag fra kl. 16.00.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sigve Valentinsen forteller at Sandnes Atletklubb er med i " Rent idrettslag", og er aktive på antidopingsarbeid og forbyggende holdninger mot dopingmisbruk. - Hos oss trener de som bare vil holde seg i form, og vi har også toppidrettsutøvere som jakter på medaljer internasjonalt.

Styrketrening er for alle, både gutter og jenter!

Hvem er Sigve Valentinsen?
- Jeg ble medlem i 1982, og er i dag leder av Sandnes Atletklubb.
Begynte med vekter da jeg var i forsvaret, og syntes dette var kjekt. Etter tjenestetiden ble det medlemskap i Sandnes Atletklubb. Dette er en spennende og målbar idrett der jeg får utfordret meg på det å bli sterkere. Måloppnåelsen ble nok bedre enn forventet, og jeg ble tatt ut på landslaget og har deltatt på mange VM, EM osv.

Hva er dine mål som daglig leder i Sandnes Atletklubb?
- Jeg ønsker og drive en klubb der alle skal trives, føle seg velkommen og hjelpe medlemmene å nå sine mål. Lære utøveren og trene/løfte riktig, følge dette opp av klubbens trenere.
Et godt antidoping arbeid.

Hvilke utfordringer har styret og klubben i nærmeste fremtid?
- Utfordringene fremover er først å arrangere et godt NM mesterskap under NM-Veka 2018.
Neste utfordring blir å arrangere VM i Styrkeløft november 2020. Dette blir et åpent mesterskap for damer og herrer, vi forventer opp mot 300 - 350 deltagere.

Hva ville du gjort for idretten, om du var ordfører i Sandnes for en dag?
- Være med og støtte opp klubbene som ønsker å arrangere mesterskap, slik at de kan bli arrangert i Sandnes. Dette vil gi god reklame for kommunen og inntekter til næringslivet i kommunen.