Ung i Sandnes

2. Plass i Pirates Cup etter to år med trening!

Foto: Aleksander 8. trinn media Lurahammaren Ungdomsskole

Thomas Rangen var med å starte Sandnes Basketball i 1992. Thomas er nå trener sammen med Truls Matias Torgersen. Truls har vert trener for laget som begynte som u12 og nå spiller som u16. Thomas ble trener i sesongen 13-14.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Laget hadde ikke mer enn 5 spillere i begynnelsen og kunne ikke spille kamper. Spillerne begynte å dele ut lapper og de hadde åpne dager slik at hvem som helst kunne komme å spille. Laget vokste og kunne til slutt begynne å spille kamper. Til slutt var de over 12 spillere og meldte seg på Hansa Cup og Pirates Cup. Nå var de blitt u14. Det gikk ikke så bra på Hansa cup, men på Pirates Cup kom laget til finalen. Det var en jevn kamp mot Haugesund, men det gikk ikke den rette veien for guttene fra Sandnes. De tapte finalen og kom på en god andre plass.

Laget vokser fremdeles og nå er de blitt over 20 spillere. Det er mange nye spillere så det er litt forskjell på nivået, men trener Thomas sier at de gjør alt for at alle skal bli gode. For å bli gode trener de tre ganger i uken med hard trening og de spiller i to serier så det blir mange kamper! Laget satser på å spille i NM i år og de er på god vei. De ble nr. 2 i Rogalandsserien, men det beste resultatet de har hatt må være i semifinalen i Pirates Cup hvor de vant i ‘sudden death’ på straffe.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...