Ung i Sandnes

Byfest i badetøy!

Foto: Øystein Nygård

Endelig kunne ungdom i Sandnes ta i bruk sommerens ubrukte badetøy!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 08.09.2017 kl 10:32

"Veldig gøy", sa ei jente fra 10.klasse som vi snakket med mandag etter festen. Hun går på Giske ungdomsskole og forteller at Byfestens skumparty hadde vært den store snakkisen i dagene etter Byfesten. "Alle syns det var kjempekjekt. Det var knallgod stemning og jeg traff mange nye folk," sier hun. Ei anna 10.klassejente fra Riska ungdomsskole er helt enig. "Det var en super måte å bli kjent med andre på. Musikken var bra, mye dansing og topp party. Det eneste som var litt dumt var at det ble ganske så kaldt å gå med våte klær utover kvelden." Ungdommene flest gikk i bukser og t-skjorter. Det var varmt nok i skummet i teltet, men stod de ute så ble det straks kjølig. Mange hadde helt oversett de gjentatte meldingene i forkant om å ta med håndkle og klesskift. Selv ikke festfyrverkeriets gnister kunne varme opp de frosne ungdommene på kveldens slutt. Men sånn er det; Noen syns det til tider var litt for mye skum, mens andre kunne ikke få nok verken i håret eller til mageplask.

Skumpartyet var kommunens gave til ungdommen i anledning åpningen av den nye Langgata. 200 ungdommer koste seg fra klokka seks til klokka ti på kvelden. Det var gratis inngang. Fra 10.klasse og oppover.

L54 (ungdomshuset i sentrum) fikk en virkelig pangåpning i det nye skoleåret. "Det var spesielt kjekt at mange nye ungdommer kom på festen - veldig mange fra 10.klasse og 1.videregående", sier fritidskonsulent Siri Hagen i L54. Hun syns det hele gikk veldig bra. Garderobe og kiosk innendørs førte til at ungdomshuset til tider lignet en vaskehall. "Men", sier hun, "kjekke ungdommer og godt partyhumør gjør at vi tåler såpeglatte gulver i noen dager."
Arrangementet fenget mange Sandnesungdommer. I tillegg kom de reisende både fra Randaberg, Strand, Bryne og Egersund. Siri håper at mange kommer tilbake på den neste store festen som blir inne i L54: Neonparty fredag 29.september kl 19-23.

Det finnes mange flere Skumpartybilder på ungisandnes Facebook: https://www.facebook.com/UngiSandnes/photos/pcb.1252410288220234/1252408171553779/?type=3&theater

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...