Ung i Sandnes

Coffee to the people

Coffee Berry logo

Coffee Berry er en koselig kafe i Sandnes ved rute. Kafeen serverer alle mulige drikker, både varme og kalle. Kafeen er en koselig kafe der alle er velkomne. Hanne & Thomas har virkelig lagt mye kjærlighet i denne kafeen.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Målet med Coffee Berry

Målet med Coffee Berry er at de skal vise folk at kaffe er noe spesielt, og ikke bare den vanlige hverdagskafeen som de drikker. Et annet mål er også at når du sitter i Coffee Berry så skal du følge at du er velkommen og at du sitter i sentrum. De som jobber på Coffee Berry og eierne føler at de har oppnådd den suksessen som de ville. Så målet deres nå er bare og forsete med det gode arbeidet.

Coffee Berry historie

Eierne av den populære kafeen er to unge voksne som heter Hanne & Thomas. De kommer fra Oslo og kom til Sandnes for å starte en kafe. Før var det en kafe som var i den gamle kinoen i Sandnes. Den ble kalt for Benk. Den lå ikke i sentrum så de fikk ikke oppnå det de ønsket. Derfor flyttet de ned til ruten og startet Coffee Berry. Etter dette har denne kafeen oppnådd stor suksess. De har faktiskt blitt en av de travleste klaffene i landet.

Meny

På Coffee Berry finner du mange smakfulle drikker og kaker. De har alle mulige drikker, varme og kalle. De har svart kaffe, mocca, latte og mange andre smakfulle drikker. Disse er også bestselgerne til Coffee Berry. De er virkelig verdt å prøve. En annen ting som også ble anbefalt er kanelbollene, som skal være den mest solgte bollen på Coffee Berry.

Design

Designe på Coffee Berry er veldig spesielt fra andre kafeer. Ideen er at det skal være som om du er hjemme. Når du er i Coffee Berry så skal du føle deg velkommen og at du sitter hjemme og koser deg med kaffe og noe godt til. De har koselige sitteplasser med stoler og puter. Lysene er røde og passer veldig godt inn. Når vi gikk inn i Coffee Berry så var det som å være på et koselig møtested. Denne kafeen passer godt for venner som vil samle seg og spise og ha det kjekt.
Vi syns at det var veldig kjekt å dra ned til Sandnes og snakke med de hyggelige ansatte som jobbet på Coffee Berry. Vi annbefaler alle å dra ned til Coffee Berry en gang, og smake på den gode kaffeen deres.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...